MINYAK HERBA ASMAK UNTUK BAYI & DEWASA YANG MENGIDAP SEMPUT,ASMA,BATUK,SELSEMA & BERKAHAK

28.10.16 Suria Lekatlekit 11 Comments

MINYAK HERBA ASMAK UNTUK BAYI & DEWASA YANG MENGIDAP SEMPUT,ASMA,BATUK,SELSEMA & BERKAHAK. Sejak turun temurun setiap rumah mesti ada sekurang kurangnya sebotol minyak angin. Pergi la mana2 rumah kecuali rumah hantu je takde minyak angin tapi rumah yang di huni manusia ni Insya Allah.. majoriti ada minyak angin. Ada orang dah macam koleksi minyak angin dia.. yelah.. satu untuk sakit ni.. satu untuk sakit tu.. satu lagi untuk kecederaan tu ini.. Maka dalam first Aid dia kira penuh minyak angin je la.


Bila dah banyak koleksi minyak angin ni pepaham la.. kena ada space nak menyimpan. Kalau pergi travel mana mana pun tak boleh bawa semua.. Terpaksa pilih yang paling banyak kegunaan. Time tu bagus jugak kalau ada minyak angin yang dalam sebotol mempunyai berbagai fungsi untuk merawat berbagai penyakit, masalah & kecederaan. Jangan risau ni tahun 2016 la.. tak lama lagi dah nak masuk 2017. Semua tu bukan mustahil dah. Memang ada pun minyak angin yang dalam 1 botol mempunyai berbagai kegunaan.


Meh rapat2 sikit makcik nak memperkenalkan Minyak Herba Asmak untuk semua. Terlebih dulu nak bagitau.. Minyak angin ni boleh di gunakan untuk sekecil kecil bayi sehingga setua bangka manusia. Senang kan tak payah nak separate dah. 1 keluarga boleh guna.. Apa kelebihan lain minyak herba asmak ni??


Banyak fungsi dia nak Ooi... Yang mana selalu di serang asma, lelah & semput memang elok la try minyak herba asmak ni. Insya Allah mampu melancarkan pernafasan anda. Selain dari asma & lelah ni.. Jugak boleh di gunakan untuk merawat batuk, selsema, kahak & masalah2 yang berkaitan saluran pernafasan anda. Bukan untuk masalah melibatkan saluran pernafasan malah kalau terseliuh ke, kembung perut ke, sakit perut ke, sakit gigi ke, atau cedera ringan pun boleh sapu minyak herba asmak ni. Pening & mual pun boleh jugak sapu minyak ni sebab bila di sapu akan rasa kesan dingin yang boleh melegakan masalah pening atau mual jugak cuma jangan pulak ada yang minum.. Sebab minyak angin ni untuk kegunaan luar sahaja.


Jangan risau minyak herba asmak tiada bahan terlarang atau merbahaya.. Yang ada bahan bahan yang berkhasiat lagi selamat untuk merawat masalah kesihatan anda jer.. Antara bahan yang terdapat dalam minyak herba asmak adalah Habbatussauda, minyak kelapa dara, gamat & herba terpilih. Sebotol mengandungi 30ml. Minyak angin ni memang pekat sifatnya.. bau dia pun sedap sangat. Tak la bau tipikal minyak angin biasa yang mungkin menganggu orang lain. Bau dia sangat segar & dingin..  ala2 gula2 hack gitu. Kalau bau pun dah menyelesakan.. apatah lagi kalau di sapu pada kulit kita kan?


Minyak herba asmak Sebotol berharga RM39 untuk 30ml... Berbaloi tau hanya 1 botol untuk seisi keluarga & banyak kegunaanya. So, RM39 bukan sesuatu yang mahal jika di bandingkan dengan khasiat & fungsi dia untuk merawat berbagai jenis penyakit tu. Jadi memang setiap rumah perlu ada sekurang kurangnya 1 botol. Manalah tau sakit ni nak datang dia tak kirim salam dulu.. tetengah malam semput ke.. di serang asma ke.. kebetulan inhaler pun dah habis gas.. Jadi boleh guna Minyak Herba Asmak sebagai rawatan alternatif.


Kalau anda berminat nak mencuba Minyak herba Asmak ni.. Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut boleh hubungi :

Hotline HQ : 019 - 970 8897
Website rasmi : http://penawarasma.com.my
Ig : mham.sdnbhd
Fb Page :Penawar Asma Mujarab
Minyak Herba Asmak HQ Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCW7XwJbaxkXCKe3f7NEucag

11 comments:

  1. Bagus minyak ni, baru je dapat..kebetulan anak akak selsema..haaa apa lagi sapu lah terus kat dia..hehehe, ok lah result dia walau selsema tak hilang sepenuhnya

    ReplyDelete
  2. Minyak ni memang baik sangat. Tempoh hari lepas keluar hospital anak no2 tu, terus beli ni dan konsisten sapukan.... Alhamdulillah... memang tak
    makan ubat dah...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. cuba jgn xcuba sis, mmg sesuai sgt ganti minyak telon, minyak urut, dan pelbagai guna kalah minyak gamat. Tak rugi cuba sebotol. skrg da ada pek kecil harga pun belas2 ja.

      Delete
  4. Owh. Minyak ni memang best. Dah try memang puas hati. Kalau pakai tu memang berangin je rasa. Tapi macam cepat meresap la. Gosok je tapi tak rasa berminyak sangat. Tu yang part best.

    ReplyDelete
  5. Minyak ni memang best..Saya guna untuk baby saya sebagai minyak telon, dah tak susah hati anak sembelit dan kembung perut..anak2 saya yg lain pun sy guna myk ni je kalau batuk2 selsema

    ReplyDelete
  6. Memang best guna minyak ni. Sya guna untuk telon anak saya.dah tak risau masalah anak saya sembelit..kembung perut pun dah tak ada..anak2 sy yg lain pun sy guna bila batuk n selsema.

    ReplyDelete
  7. Memang best minyak ni..sy guna utk bb sy sebagai telon.dah x sembelit bb sya..kembung perut Dah x ada..alhamdulillah

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. semenjak sy beli guna minyak asmak ni, batuk selsema tu jarang singgah kt kmi sekeluarga. Anak sy pun suka sgt guna. Klau ada lebam2 sy sapu ja cepat hilang,kesan gigit nyamuk pun mmg cpt hilang.

    ReplyDelete
  9. Perkongsian yang menarik.. lagi info tentang produk ni ada juga di http://www.MinyakAsmak.com

    ReplyDelete
  10. Saya pun gunakan minyak ini untuk kegunaan anak saya si Izara Aishah. Dia ada bronkitis. Sensitif dengan makanan & minuman yang sejuk. eh tak larat la nak berkampung dalam wad. alhamdulillah sejak kompeni tukar polisi klinik panel kena bayar dulu claim kemudian, saya memang jimat & jarang pergi klinik. kalau tak dulu tiap bulan asik demam & semput. Alhamdulillah. Terima kasih pada syarikat yang edarkan minyak herba asmak ni. Selamat guna untuk anak. sekarang saya dah tak perlu susah hati

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!