SENARAI PEMENANG GIVEAWAY KUTUK MENGUTUK BERSAMA LEKATLEKITDOTCOM

7.10.16 Suria Lekatlekit 10 Comments

SENARAI PEMENANG GIVEAWAY KUTUK MENGUTUK BERSAMA LEKATLEKITDOTCOM. Lebih kurang sebulan Giveaway ni berlangsung akhirnya setelah di tilik dalam geluk jampi nujum pak belalang.. Maka dah dapat la senarai pemenang. Walaupun contestant cukup2 syarat jer... Memang nak bagi cukup syarat sebab tak sampai hati pulak nak batalkan Giveaway katanya. takpe la.. pengalaman pertama handle untuk Giveaway sendiri.. Lagipun niat nak bagi pembaca blog lekatlekit.com ni hadiah dah lama.


Sebelum Pemenang nak di umumkan.. Sukacita la admin blog lekatlekit nak bagitau.. Hadiah mestilah di tuntut seminggu dari tarikh pemenang di umumkan. Kalau tak redeem hadiah anda memang akan di kira 'burn' la sebab admin blog anggap anda tidak berminat dengan hadiah tersebut. Jadi semua yang menyertai Giveaway ni kena alert yer...

Dengan lafaz bismillah.. Jemput makan. ok ok.. gurau jer.. Senarai pemenang Giveaway kutuk mengutuk bersama lekatlekitdotcom adalah...

Hadiah utama.. Blog pilihan melekit adalah..
http://aunidenovella.blogspot.my/2016/08/kutuk-menang-hadiah-bersama.html
Memenangi hadiah berupa 1 face wash 4 in 1 Ronasutra (Done)

Hadiah pertama pengutuk paling kejam..  hehehe
http://www.dianarashid.com/2016/09/kutuk-menang-hadiah-bersama.html
Hadiah berupa sehelai tudung Ariani (Done)

Hadiah kedua pengutuk separa kejam.. hehehe
http://www.mariafirdz.com/2016/09/kutuk-menang-hadiah-bersama.html
hadiah berupa BB Cream Seqybeauty (Done)

Hadiah ketiga pengutuk boleh tahan kejam.. hehehe
http://awansamudera.blogspot.my/2016/09/kutuk-menang-hadiah-bersama.html
hadiah berupa BB Cream Seqybeauty (Done)

Hadiah ke empat pengkritik manja..
https://cikash.blogspot.com/2016/09/giveaway-kutuk-mengutuk-bersama.html
Hadiah berupa Nurrasya Organic Body Wash (Done)

Hadiah kelima pengkritik lite lite...
http://theieraziera.blogspot.my/2016/09/giveaway-kutuk-mengutuk-bersama.html
hadiah berupa Nurrasya Habatus Sauda Hair Treament (Done)

Hadiah keenam.. komen komen manja
http://www.sayidahnapisah.com/2016/09/kutuk-menang-hadiah-bersama.html
hadiah berupa produk buang bulu (honey Wax) (Done)

Hadiah ketujuh.. cuit cuit
http://adna2029.blogspot.my/2016/09/giveaway-kutuk-mengutuk-bersama.html
Hadiah berupa Lipbalm scrub

Hadiah kelapan.. Pengkritik nak duit.. hehehe
http://penselduabee.blogspot.my/2016/09/giveaway-kutuk-mengutuk-bersama.html 
Hadiah berupa Wang Tunai RM20 (Done)

hadiah kesembilan
http://www.kuihsemperit.my/kutuk-menang-hadiah-bersama-lekatlekit-com/
Hadiah berupa Satu Botol Air (Done)

Sila emailkan alamat untuk penghantaran hadiah anda kat lekatlekitgurl@yahoo.com. Sila letak tajuk Pemenang Hadiah Giveaway Lekatlekitdotcom tempat ke... ? Tarikh untuk anda tebus hadiah adalah sebelum 15 oct 2016. Atau boleh jugak PM di facebook NurSuria Azizan

Pada yang tak menang.. Insya Allah jika ada rezeki di lain masa akan di adakan lagi Giveaway gilang gemilang ni. Terima kasih kerana sokongan anda yang tak berbelah bahagi terhadap blog lekatlekit.com ni. bagi mengubati kekecewaan yang tak menang jom la kita ubati kesedihan tu dengan menonton 9 live video di Facebook yang di viralkan ni >> 9 Live Video Facebook yang jadi viral baru baru ni << Bagi yang berjaya mencuri hati ku dengan kutukkan & kritikkan tu.. Tahniah. Jangan lupa kalau buat entri tu war warkan la link penaja hadiah tu tau tanda terima kasih sudi sponsor hehehehe...

10 comments:

  1. Alhamdulillah saya menang..tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada pemenang :)
    http://mellyacrayola.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, rasa berlinangan airmata tengok 1st winner tu. Thanks Kak Suria :')

    ReplyDelete
  4. Alhamdulilah rezeki hahahhahah adesss komen kutuk paling manja

    ReplyDelete
  5. Taniah pada para pemenang. Lain kali buat lagi, sekadar kutuk-kutuk manja tu anytime orang suka aje nak mengutuk tau!

    ReplyDelete
  6. Jemput join GA saya semua, di http://penselduabee.blogspot.my/2016/10/segmen-tambah-follower-blog-penselduabee.html#comment-form

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah tersenarai.. terima kasih.. done diemelkan. :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada pemenang.. Tahniah jgk pada mummy lala @ suria lekatlekit.. Seriously ibu teringin sebenornye nak join GA ni tp rasa mcm sebelah kaki dh msk sebelah lagi x mo tanggalkan kasut mahal ni letak dkt luar so x kan nak msk pakai kasut kan?! Alamatnya kena hambat ler ngan makcik halilintar kita ni.. Hahahahah boleh x nak kutuk skit kat sini.. Kutuk kasih syg camtu x yah adiah pun mummy baca pun dh ckup.. Ok mummy lala... Hahahahahahhaha i sorang je kot pggl dia mummy lala.. ;p Walaupun dia ni laser kalah M16 nye penangan tp dlm tiap kata2 dia ni penuh tegas dalam pedas.. Maksud yg dia nak sampaikan tu org bodoh sombong pn bleh paham tapi saje jerk wat2 x paham.. Yg buta bleh terbeliak mata bak ayam tercabut ekoq.. Kihkihkih kalo dpt dia membahas uimakaihhhhhh ayat dia 5 patah perkataan tapi patah hati jgk org yg hati tisu basah tu.. Huhu! Berapa tahun ibu kenal dia ni, lantok org duk suka kutuk dia ka nak kata dia giler publisiti ka giler menulis sbb up trafik blog ka.. Dia sentiasa meluruskan lisan dia.. Org terima dia o'k org x terima pun dia x k'o.. So mummy lala, ini x tau kategori kutuk ke puji ke bodek ke apa ke.. Ada aku kesah!!!! Sbb aku x join GA pon.. Kahkahkahkahkah thanks mummy atas nasihat kat entry baru ibu td.. Ibu hargai sgt2.. Kwn yg baik bkn 24jam berkepit dan bkn yg selalu membenarkan kwn dia yg nampak benar salahnya.. I lebiu strong lah cik su.. Hahahaha mck pggl nama mak mertua sendiri lak "cik su" huhu Tahniah sekali lg kpd pemenang dan penganjur..

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah menang terima kasih :)

    tahniah pada pemenang lain :D

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada yang dah dapat hadiah... Hadiah saya tak sampai-sampai lagi sampai la ni... Huhu..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!