TAK SANGKA KHAI BAHAR PERNAH BERDUET DENGAN ARTIS2 ANTARABANGSA & TEMPATAN NI

7.10.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

TAK SANGKA KHAI BAHAR PERNAH BERDUET DENGAN ARTIS2 ANTARABANGSA & TEMPATAN NI. Khai bahar ni aku kenal sebab dok tengok post2 kat Page KHK yang suka sangat mengecam dia. Aku pun sebenarnya tak kenal dia sebab dia di kenali melalui video2 dari aplikasi karaoke smule tu. Aku memang jarang sangat nak layan video2 smule orang ni.. apatah lagi nak ber smule. Rasa macam tak cukup masa pulak nak buat hahahahaha.

Khai Bahar

Sebab di kenali dari smule.. dia dah jadi retis sekarang. Popular di kalangan peminat2 muda remaja la sebab dia pun level2 muda belia lagi. Kakak2 macam aku ni maybe takde la fanatik sangat kot dengan Khai bahar tu. Tapi dah nama blogger & pengamal media sosial tegar ni minat tak minat tetap kau ikut semua perkembangan semasa, dunia hiburan bagai. Kadang2 ter ambil tahu secara tak sengaja jugak..

Baru2 ni katanya jadi Viral Khai Bahar berduet dengan Misteri Potato dari mexico sana. Betoi ka? Menurut sumber yang aku baca depa nampak serasi macam dah lama kenai je.. Ye ke? Tak tau la depa dah lama kenai ke baru kenai ke.. Kalau korang nak tahu cerita selanjutnya & tengok video Khai Bahar Berduet dengan Mister Potato boleh tengok kat sini >> Antara Artis tempatan & antarabangsa yang pernah Berduet dengan Khai bahar termasuk Mister Potato << Mesti korang sendiri tak sangka hebatnya khai bahar mampu berduet dengan retis2 ni. hehehehe

Bukan calang2 retis jugak yer Khai Bahar ni berduet. Dah tu views kat youtube cecah juta2 lemon tu. Kau mampu?? Tak mampu akak dik.. Akak mampu nyanyi dalam rumah sendiri jer. Tu pun tak tau jiran2 kesah ke tidak. Kot2 depa dok pendam perasaan setiap kali akak memekak ke hapa tak tau la. Hope jiran2 terhibur hendaknya. hehehehe

Zaman sekarang nak jadi retis dah tak susah nak pergi audition rancangan reali TV bagai.. duduk rumah layan smule pun boleh jadi retis malah boleh jadi popular lebih dari retis. Cuma yang perlu kau buat.. buat sesuatu yang mampu membuatkan ramai orang jadi pengikut kau. Amran Fans.. muka pun tak payah tunjuk. Pun popular lebih dari retis dah. heheheh

1 comment:

  1. Sape2 pn boleh duet lau ngan semule tu...ape ke bangang berita

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!