VIRAL! VIDEO PERTANDINGAN ISTERI SUSUKAN SUAMI DI KELANTAN

20.10.16 Suria Lekatlekit 4 Comments

VIRAL! VIDEO PERTANDINGAN ISTERI SUSUKAN SUAMI DI KELANTAN. Tu dia.. semua terbeliak biji mata baca tajuk entri kan. Masing masing tak sabar nak tengok macam mana peserta pertandingan tu menyusukan suami masing masing di khalayak ramai. Mesti ramai dah terbayang keghairahan sang suami di susukan isteri sendiri, kan? hangpa kalau berimaginasi memang level 'kuning' ja kan.


Tak tau nak kategorikan pertandingan ni acara sukaneka ke acara sukandewasa.. Tapi peserta semua terdiri dari golongan dewasa la. Cuma nak klasifikasikan dia je tak tau nak letak 18++ atau umum katanya. hahahaha... Macam macam la orang kelantan ni kan. Sapa la punya idea dok cetuskan pertandingan macam ni.

Bila tertengok Video ni tak tau la gelak ke menangis. Kemain kuat cik abang tu menghisap susu sambil si isteri menepuk nepuk bahu macam dodoikan anak pulak. Pulun la yang laki tu pun isap susu tak lepas lepas nak menang katanya. Sebelum hangpa dok berimaginasi bukan bukan.. better hangpa tengok dulu video kat bawah ni.. hahahaha

Video para bapak di susukan oleh para ibu. hahahaha

Susu botol je bukan susu badan ok! Takkan la tak senonoh sangat orang kelantan nak anjurkan pertandingan menyusu badan di khalayak ramai kot. Mentang2 la nak piliharaya dah tak lama lagi.. Dok cari point je nak hentam negeri2 yang di bawah pemerintahan pembangkang. Tak payah jadi TV3 sangat la kan.. Asal dekat nak piliharaya jer.. penuh berita2 tak baik di negeri2 bawah jajahan pembangkang seolah2 parti kerajaan pemerintah sekarang perfect sangat. Op's tercakap pasal politik pulak.

Apapun aktiviti macam ni bukan je boleh mengurangkan stress malah boleh mengeratkan ikatan kasih sayang antara suami & isteri.. selain mengeratkan silaturrahim penduduk setempat. Bagus jugak sekali sekala adakan aktiviti macam ni sweet jugak. Asyik dok sweet dengan ayat pickuplines macam ni je pun jemu jugak >> 10 Pick Up Line Yang Memang Paling Win Sampai Berdekah Je Baca. Especially #6! << Tapi agak mencabar jugak la kan kalau pertandingan mencipta ayat pickuplines tu cuma tu la.. Dok guna modal air liur je pun kurang menyihatkan badan. Sekali sekala kena buat aktiviti luar yang sweet macam ni sambil mengeluarkan peluh baru la suami isteri sihat sejahtera & bahagia selalu. Tapi Mufti kata boleh tapi bukan di khalayak ramai... Makanya perbuatan atau aktiviti macam ni mungkin boleh mengaibkan jugak la kan..

Sumber Siakap Keli

Moral of the story.. Gamaknya sapa yang menang dalam pertandingan tu? Takde ke kesinambungan video ni. Kalau ada sila la viralkan lagi hehehehe

4 comments:

  1. tu la malu rasa bila tengok video ni aduhhhhh sebagai rakyat kelantan celup xsuka kalau politik2 ni huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. serius.. geli je memula tgk... huhu

    ReplyDelete
  3. saya rasa malulah tengok video ni

    ReplyDelete
  4. benda yang bukan dalam norma2 normal mmg nampak dan orang akan pikir lain..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!