6 AKSI PANAS DALAM FILEM UNDERWORLD, BLOOD WARS YANG MESTI ANDA TAHU

23.11.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

6 AKSI PANAS DALAM FILEM UNDERWORLD, BLOOD WARS YANG MESTI ANDA TAHU. Bagi peminat filem Underworld mesti dah tengok sequel dia yang sebelum ni, Underworld Evolution (2007), Underworld Rise Of the Lycans 2009, Underworld Awakening 2012 dan yang terbaru bakal di tayangkan tak lama lagi.. Pada Januari 2017. Walaupun bakal di tayangkan tahun depan tapi lebih kurang sebulan lebih je lagi kita nak melangkah ke tahun 2017 ni.


Bagi yang memang tak pernah ikuti filem ni dari episod pertama mesti tak tahu filem ni berkisahkan tentang apa.. Kisahnya tentang pertaruhan antara Lycans dengan vampire. Underworld ni mengisahkan tentang seorang perempuan yang membawa watak, Selene, yang menjadi hero dan heroin dalam masa yang sama. Bagi peminat filem aksi mesti suka la kan filem - filem macam ni. Kadang2 orang suka filem aksi ni sebab heroin dia seksi nak mampus walaupun ganas & lasak. Seperti kita sedia maklum filem barat macam mana pun mesti ada jugak adegan2 yang tak berapa sedap di tonton seisi keluarga.

Kalau tak ada aksi2 'romen'tik tu kadang2 aksi2 ganas pun kurang sesuai jugak untuk tontonan budak budak bawah umur. Pendek kata nak tengok filem luar ni kadang2 kena tapis dulu. Kena google review atau tengok dulu Trailer filem tu memastikan kalau nak bawa keluarga ia sesuai untuk tontonan semua lapisan umur. Jangan ingat klasifikasi 'U' tu tak ada aksi2 atau adegan2 yang tak sepatutnya, OK!

Jadi sebelum korang nak pergi tengok Filem ni tahun depan elok sangat korang baca ni >> 6 Aksi Panas Yang Ada Dalam Filem Underworld, Blood War << Benda ni pun penting jugak anda tahu untuk anda pastikan filem ni menepati citarasa korang & sesuai atau tak korang menontonnya. Takut korang menyesal je laburkan duit & masa kat pawagam tu nanti.

Jadi peminat filem aksi yang rasa dah cukup umur boleh la tengok. Kalau yang bawah umur pastikan anda pergi bersama keluarga ok! Jangan yang bawah umur tu gatal2 nak bawak gepren/boipren pulak beraksi dalam pawagam tu. hehehehe

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!