6 AKSI PANAS DALAM FILEM UNDERWORLD, BLOOD WARS YANG MESTI ANDA TAHU

23.11.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

6 AKSI PANAS DALAM FILEM UNDERWORLD, BLOOD WARS YANG MESTI ANDA TAHU. Bagi peminat filem Underworld mesti dah tengok sequel dia yang sebelum ni, Underworld Evolution (2007), Underworld Rise Of the Lycans 2009, Underworld Awakening 2012 dan yang terbaru bakal di tayangkan tak lama lagi.. Pada Januari 2017. Walaupun bakal di tayangkan tahun depan tapi lebih kurang sebulan lebih je lagi kita nak melangkah ke tahun 2017 ni.


Bagi yang memang tak pernah ikuti filem ni dari episod pertama mesti tak tahu filem ni berkisahkan tentang apa.. Kisahnya tentang pertaruhan antara Lycans dengan vampire. Underworld ni mengisahkan tentang seorang perempuan yang membawa watak, Selene, yang menjadi hero dan heroin dalam masa yang sama. Bagi peminat filem aksi mesti suka la kan filem - filem macam ni. Kadang2 orang suka filem aksi ni sebab heroin dia seksi nak mampus walaupun ganas & lasak. Seperti kita sedia maklum filem barat macam mana pun mesti ada jugak adegan2 yang tak berapa sedap di tonton seisi keluarga.

Kalau tak ada aksi2 'romen'tik tu kadang2 aksi2 ganas pun kurang sesuai jugak untuk tontonan budak budak bawah umur. Pendek kata nak tengok filem luar ni kadang2 kena tapis dulu. Kena google review atau tengok dulu Trailer filem tu memastikan kalau nak bawa keluarga ia sesuai untuk tontonan semua lapisan umur. Jangan ingat klasifikasi 'U' tu tak ada aksi2 atau adegan2 yang tak sepatutnya, OK!

Jadi sebelum korang nak pergi tengok Filem ni tahun depan elok sangat korang baca ni >> 6 Aksi Panas Yang Ada Dalam Filem Underworld, Blood War << Benda ni pun penting jugak anda tahu untuk anda pastikan filem ni menepati citarasa korang & sesuai atau tak korang menontonnya. Takut korang menyesal je laburkan duit & masa kat pawagam tu nanti.

Jadi peminat filem aksi yang rasa dah cukup umur boleh la tengok. Kalau yang bawah umur pastikan anda pergi bersama keluarga ok! Jangan yang bawah umur tu gatal2 nak bawak gepren/boipren pulak beraksi dalam pawagam tu. hehehehe

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com