BEDAK RUAM BAYI UNTUK MASALAH RUAM,EZCEMA,GATAL,KURAP,PANAU,KUDIS & JERAWAT

21.11.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

BEDAK RUAM BAYI UNTUK MASALAH RUAM,EZCEMA,GATAL,KURAP,PANAU,KUDIS & JERAWAT. Hari ni kita jadi parenting blogger sekejab yer. Almaklum la blog lekatlekit ni semua niche pun dia nak sapu.. Konon nak jadikan blog yang mempunyai kepelbagaian informasi katanya. Macam pasaraya jugak.. Semua ada.. Jadi hari ni kita buat entri mak mak sikit. Sebab aku rasa benda ni sangat penting terutama mereka yang mempunyai anak kecil.


Bagi yang baru melahirkan anak atau anak masih di peringkat bayi ni memang tak boleh nak lari dari masalah anak kena ruam kan? Macam aku dulu pun masa anak aku masih di fasa bayi masalah ni memang ada. Kadang2 berulang kali ia berlakon dalam tempoh bayi tu. Jadi hari ni aku nak memperkenalkan produk yang boleh menyelesaikan masalah ruam pada bayi.

Testimoni Masalah Eczema pada bayi

Sebagai pengenalan tentang produk ni.. Bedak Ruam Bayi di hasilkan daripada 100% dari tanah liat putih yang telah dicampurkan dengan air galian asli. mampu menyelesaikan pelbagai jenis penyakit kulit seperti Ekzema, Psoriasis, Gatal-gatal, Kurap, Panau, Kayap, Ruam susu (bayi), Ruam panas, Kudis, Kudis buta, Cacar air , Jerawat, luka dan lain-lain masalah kulit. Jadi kat sini korang boleh simpulkan walau nama dia bedak ruam bayi kegunaan dia bukan hanya untuk bayi malah untuk seisi keluarga. Tak kira la dari sekecil bayi sehingga setua bangka manusia. hehehe

Testimoni yang berjaya

Kelebihan produk ni adalah..

* Bedak ini dihasilkan daripada 100% tanah liat yang mengandungi mineral semulajadi.
* Ia mengandungi mineral semulajadi yang bertindak menyerap segala kotoran dan toksik yang terdapat pada kulit.
* Cepat meresap dalam kulit. Kulit terasa sejuk dan lembut.
* Lebih jimat kerana 1 bekas boleh bertahan untuk beberapa bulan.
* Tidak mahal & sangat berkesan.
* Bebas Paraben dan juga bahan-bahan kimia berbahaya.
* Selamat untuk anak anak anda terutama yang masih bayi, sebab kandungannya dari 100% bahan semulajadi seperti tanah liat putih dan air galian yang telah ditapis secara khusus.
* Ruam Bayi Powder ini menjadi pilihan ramai ibubapa untuk bayi mereka terutama masalah berkaitan ruam. ramai yang memberi feedback positif selain ia murah dan berkesan! Banyak testimoni pelanggan yang sangat berpuas hati.


Ada satu testimoni seorang pengguna yang mengidap penyakit mengidap penyakit kulit yang dinamakan Psoriasis.  lebih 10 tahun dia menderita penyakit tu sejak dari umur 28 tahun. Macam macam cara dia cuba merawat penyakitnya termasuk ubat ubatan yang di ambil dari hospital tapi tidak berjaya. Malah penyakit psoriasis dia semakin teruk sehingga merebak ke bahagian kepala. kesan dari ubat ubatan tu dia mendapat penyakit steroid. Akhirnya dia cuba rawat penyakit tu dengan menggunakan kaedah tradisional. Iaitu dengan menggunakan Produk 100% dari tanah liat putih yang telah dicampurkan dengan air galian asli. Dengan izin Allah.. penderitaannya dapat di pulihkan. kaedah tradisional ini adalah daripada kaedah yang diajarkan oleh Nabi Muhammad S.A.W. Iaitu merawat penyakit dengan menggunakan tanah dan air. Jadi anda tidak perlu ragu ragu untuk menggunakan bedak ruam bayi. Terbukti selamat sehingga boleh di makan. Jadi tak risau kalau budak2 yang termasuk ke dalam mulut bedak ni. Sebab ia berasaskan bahan semulajadi.

Contoh penyakit Psoriasis

Produk yang selamat berkesan & laris seperti kita sedia maklum menjadi sasaran untuk orang meniru & mengeluarkan produk palsu. Jadi penting untuk kita tahu yang mana satu produk Bedak Ruam Bayi yang original & tidak. Salah satu yang mesti anda tahu.. Bedak Ruam Bayi tidak pernah menukar nama atau packaging. Bermakna ia kekal dengan nama Bedak Ruam Bayi & packaging yang sama seperti gambar di bawah...

Bedak Ruam Bayi Original. Selain dari nama, label & packaging macam ni mohon berhati hati sebelum membeli

Jadi kesimpulannya.. selain dari nama & label seperti yang di terangkan jika anda ternampak produk yang seakan akan sama tapi nama & packaging ada sedikit perbezaan sila berhati hati sebelum membeli...


Sekiranya anda berminat mencuba produk ni boleh hubungi..
HQ En. Hafis : 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran)
Puan Nurul : 017 6239935 ( Produk Owner) 

Atau untuk keterangan lanjut tentang produk boleh layari

Semoga dengan perkongsian ini dapat membantu mereka yang memerlukan nak2 lagi yang mempunyai bayi kecil mengidap ezcema ni. Di ingatkan ia adalah ikhtiar, yang menyembuhkan adalah Allah SWT tapi sebagai manusia kita di tuntut berusaha.

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!