DASHBOARD BLOGSPOT BERWAJAH BARU

23.11.16 Suria Lekatlekit 3 Comments

DASHBOARD BLOGSPOT BERWAJAH BARU. Bagi seorang hyperblogger katanya.. hyperblogger kau!! Tak tau la dari mana muncul istilah hyperblogger ni kan.. Bukan apa nak mengambarkan blogger yang aktif di blog. Satu hari 2 - 3 entri. Almaklum la nak jadi blogger ni kena la rajin menghapdet. setakat setahun sekali hapdet tu pergi la tulis novel.. Penulis novel memang dia tak keluarkan novel terbaru sebulan sekai jauh sekali la setiap hari kan. Jadi yang malas tu pergi tulis novel je tapi Bagi yang rajin menulis.. elok la jadi blogger. hehehehe


Maaf la tuan - tuan dah puan.. Terkonar baring pulak. Padahal nak cerita pasal paparan baru kat ruangan dashboard blogspot je. Almaklum.. kerjaya seorang blogger ni memang hari2 kena buka blog. Memang tak sempat berhantu la blog tu walau banyak tulis cerita seram sebab hari2 dok mengemas, mengemop bagai. Jangankan bersawang berabuk pun tak sempat katanya. Jadi korang yang mana rasa nak guna khidmat blog nak beriklan atau review sebarang produk atau perkhidmatan anda pilih la blog2 yang aktif macam blog lekatlekit.com ni. Senang cerita hangpa pilih blog lekatlekit.com dah la.. Tak payah penat2 fikir lagi. hahahaha

Ya Allah.. bukan takat konar baring dah ni.. Terlebih kuak lentang pulak ceritanya. Ok ok.. kita kembali ke isu yang sebenarnya nak di perbesarkan kat sini tentang paparan baru dashboard blogspot. Ada sesapa yang belum bukan dashboard hari ni buka sekarang. Sebab blogspot dah update paparan baru yang aku rasa nampak lebih kemas, simple & sedap mata memandang.. Takde la banyak berubah sangat kecuali kat butang new post & warna dia yang lebih suci murni bagaikan gadis sunti yang masih dara gitu. Kat bahagian reading list pun nampak lebih kemas & menarik. Senang nak blogwalking ke blog2 yang kita follow jugak. Kemas & berada di tempat strategik berbanding dulu dia di bahagian bawah kan? lepas ada perubahan kat bahagian list nak ke menu2.. macam post dia letak list paling atas. Kalau sebelum ni overview duduk paling atas kan. Kat situ pun ada perubahan sikit.


Tu je sebenarnya nak bagitau. Korang semua dah tau kan.. Jadi tak perlu aku nak membebel panjang2 lagi kan? Saja je buat entri tak berilmiah sebagai warm up.. Macam la dah setahun tak update blog kan nak warm up bagai sedangkan blog aku ni tak payah warm up pun memang sedia panas, hangit & hangus sentiasa. hehehehe

3 comments:

  1. Ada benda yang best, tapi ada jugak yg xbest sangat kan..hahahaha..ke sbb benda baru tu yg rasa x best? LOL

    ReplyDelete
  2. tahu tak? mana nak tengok follower kita? heee

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!