DRAMA ASTRO & ELLY MAZLIEN DI GEGAR VAGANZA 3 TERBONGKAR

15.11.16 Suria Lekatlekit 2 Comments

DRAMA ASTRO & ELLY MAZLIEN DI GEGAR VAGANZA 3 TERBONGKAR. Serius aku memang tak pernah tonton rancangan gegar vaganza sebab aku tak langgan astro. Tapi sebagai pengamal media sosial & jugak seorang blogger memang kadang dok baca jugak isu2 pasal gegar vaganza ni. Isu Elly mazlien menarik diri di minggu keempat sebab tak tahan di kecam juri.. Lepas tu.. berbalas statement antara juri Ogy ahmad daud & elly mazlin yang di katakan suka berdrama atas pentas ni, Pastu meleret leret pulak isu  sampai farah fauzana pun kena jugak dengan elly mazlien sebab menjadikan isu elly mazlin sebagai jenaka dalam program dia mengacara. ... bla.. bla.. dot com dot my..


Tup tup terbaca kat berita harian Online kononnya Elly Mazlien tidak menolak berkemungkinan dia akan sertai balik Gegar Vaganza 3 jika di beri peluang melalui sistem imuniti penaja utama rancangan tu.. Tu pun drama Queen jugak tu. Almaklum la Dato Vida.. dia bukan kesah kena kecam, yang dia tahu 'Untung'. Tak mustahil apa yang berlaku dalam gegar vaganza yang melibatkan kontroversi elly mazlien & juri tu sekadar drama untuk meraih rating rancangan tu.

Mula2 beriya cakap takkan bertanding dah dalam rancangan tu tetiba sekarang rasa nak masuk balik kalau di beri peluang dengan alasan ramai yang harap dia masuk balik dalam rancangan tu.. Konon banyak hati perlu di jaga katanya. Walaupun dia tahu dengan keputusan tu dia bakal di kecam tapi... dia kata ok je kena kecam sebab sebelum ni pun dia memang dah kena kecam, kan?

Sumber Berita Harian

Soal prinsip kak Elly Mazlien Ooi.. Jangan orang kata lepas ludah kau jilat balik sampai licin. BIla jadi macam ni.. makin nampak kebenarannya kata2 kak Ogy Ahmad Daud.. suka berdrama meraih perhatian. Aku bukan hater elly mazlien malah aku pun kagum dengan kelembutan & wajah dia yang cantik sangat tu. Tapi aku jenis bukan peminat membabi buta. Apa aku nampak macam tak betul tetap aku takkan backing. Dalam isu ni serius aku nampak ia 'drama sangat' tau!!! Mungkin semua ni dah di rancang pihak astro.. siapa tahu kan?

Cemuih pulak aku terjebak dalam drama gegar vaganza 3 ni tau. Drama airmata, drama kutuk mengutuk.. Tak horror langsung macam drama budak2 sekolah ni buat masa camping. Gila kau berani nak mampu budak2 ni buat macam ni dalam hutan.boleh baca cerita & tengok video mereka kat sini >> Rasanya korang berani tak nak pergi camping malam-malam lepas tengok video seram ni?

Moral of story.. Apa nak pelik, dunia hiburan memang banyak drama. Tanpa drama memang tak wujud kontroversi untuk meraih populariti & rating yang tinggi. hehehehe ☺☺☺

2 comments:

  1. Dari pemerhatian seorang auni, Elly Mazlein ni suka raih simpati dan jenis cakap tak serupa bikin. Sebelum ni kata taknak update apa2 dah pasal ex-husband dia dan kuncu2, then dia post lagi. Lepas tu mulalah peminat membabi buta ni dok maki hamun segala bagai.

    Dulu suka dengan elly pasal cantik dan lembut, tapi sekarang... ai is menyampah :)

    ReplyDelete
  2. emmm...Elly nk masuk blk?ritu ckp lain...ni ckp lain plak...propa ja lebih.

    rsnya xyh masuk blk la...bkn sedap sgt pon suara...kelaut ja bl dia nyanyi lagu org lain. baik masukkan balik shidi data lg bagus

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!