TELEFILEM BELLA MENCARI CINTA KISAH TOMBOY DI MINATI RAMAI LELAKI SELEPAS KENA PANAH PETIR

21.11.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

TELEFILEM BELLA MENCARI CINTA KISAH TOMBOY DI MINATI RAMAI LELAKI SELEPAS KENA PANAH PETIR. Baca tajuk drama ni pun sebenarnya tak menarik langsung perhatian aku cuma sebagai bukan pelanggan esteruk, so tak banyak channel nak tengok. Sementara nak tunggu pukul 9 malam nak tengok filem seram kat slot pearl screen jabgi, so layan la sekejab. Manalah tau.. tajuk membosankan cerita dia best.


Tapi baru 15 minit tayang rasa macam tengok filem kuch kuch hota hai versi melayu pulak walaupun aku rasa kuch kuch hota hai lagi best kot starting dia. Ada babak watak heroin yang berpewatakan tomboy.. ingat kawan yang dia suka tu sedang meluahkan perasaan cinta pada dia tapi sebenarnya dia sedang practice untuk luahkan perasaan kat someone yang dia suka. Maka kecewa la si tomboy membawa diri. Tetiba kena panah petir pulak... Masuk wad. Kemudian dia rasa macam ada kuasa meresap dalam badan dia.

Setakat tu je la aku tengok.. tapi try jugak google sinopsis drama ni.. menurut sinopsis yang aku baca kisah tentang gadis tomboy bernama Bella seorang pelajar tahun kedua IPTA. Sepanjang umur dia tu memang dia tak pernah di dekati mana2 lelaki. Atas sebab tu timbul jugak rasa cemburu melihat kawan2 dia yang di minati ramai lelaki. Sampai la pada suatu hari tu dia kena panah petir. Apabila sedar dari pengsan semasa di hospital, dia sedar mana ada something berlaku kat diri dia sehingga mana2 lelaki yang nampak dia mesti suka kat dia..

Aku rasa ada kaitan dengan dia kena panah petir. Kesimpulan ni maybe ada unsur merepek & fiksyen. hahahaha... Ok la aku nak tengok filem seram. Walaupun ada unsur merepek jugak tapi aku enjoy tengok. hahahaha. Tapi kalau yang minat cerita2 macam ni mesti suka tengok filem2 imaginasi & fantasi macam ni >> Filem Animasi yang menggunakan banyak suara pelakon pelakon terkenal <<<

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com