INI YANG BERLAKU BILA ANDA TAIP 'SELAMAT TAHUN BARU' DI FACEBOOK

31.12.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

INI YANG BERLAKU BILA ANDA TAIP 'SELAMAT TAHUN BARU' DI FACEBOOK. Masing2 kecoh pasal ni kat facebook. Bagi yang tak berapa facebook mania tu mungkin terlepas tahu fenomena yang sedang berlaku hari ni. Jadi sebagai blogger yang prihatin katanya.. Nak2 lagi aku malam tahun baru melepek je kat rumah. Tak kuasa dah nak berebut dengan ramai orang semata mata nak tengok bunga api katanya.. Maka sambut new year kat rumah je la. Lagipun tak ada beza pun.. Esok tetap la 1 Januari 2017 kalau kau keluar atau tak tengok bunga api malam ni.


Berbalik pada fenomena yang tengah viral sejak siang tadi.. Mesti ramai mula test taip 'Selamat Tahun Baru' kat facebook masing - masing kan? Termasuk la aku.. Nak tau juga apa yang best sangat bila taip "Selamat Tahun Baru' atau 'Happy New Year' kat facebook. Rupanya ni yang berlaku...

Lepas anda taip 'Selamat Tahun Baru' atau Happy New Year' & clik post akan keluar la letupan bunga api.. Katanya siap sound effect tapi apsal aku tak dengar apa2 bunyi pun. Letupan bunga api tu keluar la macam gambar kat bawah ni..


Macam macam la si mark ni nak mengembirakan pengguna facebook kan? Yelah.. bagi yang tak berkesempatan nak tengok bunga api kat luar boleh la tengok bunga api kat facebook jer.. Ok la tu dari tak nampak bunga api langsung kan...

Apapun di kesempatan ni aku nak ucap selamat tahun baru buat semua pengunjung & pembaca setia blog lekatlekit.com. Moga tahun depan bertambah pembaca blog lekatlekit ni yer.. Marilah kita Aminkan bersama sama. hehehehe

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!