INI YANG PERLU ANDA TAHU SEBELUM MEMBELI PRODUK DI GUARDIAN MELALUI WEBSITE LAZADA

28.12.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

INI YANG PERLU ANDA TAHU SEBELUM MEMBELI PRODUK DI GUARDIAN MELALUI WEBSITE LAZADA. Buat pertama kali aku membeli belah di guardian melalui website lazada.. Erkk.. kang ada yang pening pulak kan. Alah.. produk yang normally aku walk in je kat guardian bila nak beli tapi kali ni aku tak keluar just duduk rumah buka website lazada clik & buat bayaran melalui online banking kemudian tunggu je posmen hantar barang. Macam tu la kaedahnya yer semah.. Jangan nak pening2 sangat.. Kang orang ingat gejala mengandung pulak. hehehehehe


Ahad lepas di mana orang bercuti sempena hari Natal (chrismas) aku duduk kat rumah je asben aku kena kerja. Tak kisah la.. Cuti2 duduk rumah pun banyak benda aku boleh buat untuk tambah pendapatan. Siapkan review2 kat blog salah satunya... Review berbayar harus la kena tulis elok - elok ok! Sebab tengok pencuci muka aku macam jangka hayat tak sampai minggu depan je maka sesaja la.. Godek2 kat lazada sebab aku tau Guardian pun ada jual barang kat lazada. Sebab aku ni peminat setia Guardian Farmasi kan.. So, aku tengok la apa ada kat guardian yang menumpang jual kat website lazada tu. Hampir semua benda yang jual kat Guardian Farmasi ada je kat website lazada tu.

Salah Satu produk yang di jual di guardian farmasi yang ada boleh beli melalui website lazada. Masa aku beli masih free shipping (tak perlu bayar pos). 

Pilih2 dalam 3 barang.. Satu Seller dari Guardian iatu produk Garden Of Eden Rosa T mild Cleanser, Seller dari L'oreal Malaysia foundation jenama maybeline (belum sampai) & Seller dari oversea untuk Oval Brush.. Yang tu pun belum sampai sebab shipping oversea kan. Tunggu la sekejab.


Apa yang best perlu korang tahu bila Membeli belah kat barang yang jual di Guardian melalui website lazada ni.. Penghantaraan dia cepat jugak la.. sebab aku order ahad. Hari cuti.. Isnin pun cuti ganti untuk chrismas. So selasa order tu maybe baru proses pengeposan & rabu sampai la. Kalau Isnin tu tak cuti.. Selasa maybe dah sampai. So penghantaran dia cepat. Lagi satu jimat sebab free shipping. Bermakna kos pos tak perlu bayar. Harga barang macam Garden Of Eden Rosa T Mild Cleanser ni memang sama je macam beli kat Guardian Farmasi RM18.50.. Kadang2 harga cecah RM20 jugak kat guardian tu. So jimat kat situ.. Tak perlu keluar Kos duit minyak ke, tambang bas ke semua tak perlu. Masa pun jimat jugak. Duduk rumah clik clik bayar & tunggu je. So kalau korang busy mengalahkan Ayahanda Rani Kulup tu.. Boleh la membeli skincare ke kosmetik atau apa2 melalui Guardian di website lazada. Jimat segala sudut katanya. Produk ni pun ada jugak jual kat Lazada kalau korang nak beli >> jangan Jeles Tengok Orang Lain Nampak Muda Secara Semulajadi, Mungkin Mereka Pakai Produk ni <<  So, tak payah susah2 sangat nak menapak jejauh cari guardian ke hapa. Online je sekarang. hehehehe

Moral of the story.. Tiada alasan lagi nak beli produk sebab tak ada Guardian berdekatan dengan anda. Penyelesaian yang anda boleh buat di lazada maka guardian akan berada di mana mana sahaja selagi ada access internet. hehehehe

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com