TERBONGKAR RAHSIA KENAPA LELAKI JARANG BERSELFIE DALAM TANDAS

6.12.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

TERBONGKAR RAHSIA KENAPA LELAKI JARANG BERSELFIE DALAM TANDAS. berselfie dalam toilet @ tandas awam ni tak kira la di mall, hotel atau mana2 tandas yang cantik macam jadi satu trend bagi golongan wanita. Aku sendiri sebenarnya tak tahu kenapa orang suka berselfie dalam tandas ni sebab aku rasanya setakat ni tak pernah kot dok buat perangai macam tu. Mungkin faktor lighting dalam tandas tu membuatkan seseorang tu nampak cantik. Mungkin jugak dalam toilet ada cermin besar. Entahlah.. aku sendiri tak pasti sebabnya.. Aku main agak - agak je.

Gambar sekadar hiasan. Sumber Google

Tapi yang suka berselfie dalam toilet ni majoriti kaum wanita.. Kaum lelaki ni aku tak berani kata tak ada tapi jarang jarang sangat nak nampak. Nak kata lelaki zaman sekarang tak suka berselfie pun tak jugak.. Manusia zaman sekarang tak kira jantina memang suka selfie cuma selfie dalam toilet je masih di monopoli kaum wanita.

Bila terbaca satu post kawan kat facebook ni.. Buat aku tergelak jugak la. Sebab selalu sangat nampak perempuan selfie dalam toilet dia pun nak try apa yang best selfie dalam toilet & kenapa lelaki jarang nak selfie dalam toilet. Bila dia cuba melakukan aksi tersebut dalam toilet baru dia tahu kenapa lelaki jarang berselfie dalam toilet. Nak tau sebabnya baca jer screenshoot kat bawah ni...

Kredit Hasbe Zuzaini

Hahahaha... Rupanya takut yang tak berkenaan ter Boom dalam gambar selfie nak2 lagi dalam keadaan yang mengaibkan macam tu. Almaklum la.. Tandas lelaki kan ada tempat kencing berdiri yang tak berbilik. So, bila tetiba ada yang dok selfie dalam pada masa yang sama ada orang lain dok tengah membuang hajat kat mangkuk kencing tu.. Confirm la masing2 cuak ye dak. Dan sebab tu lelaki jarang selfie dalam toilet. Hahahahaha

Aku terima jugak alasan ni kenapa lelaki jarang berselfie dalam toilet.. Apapun yang suka selfie wefie ni jangan sia sia kan hobi korang tanpa manafaat kepada yang lebih menguntungkan. Jadi sila la manafaatkan gambar anda kat sini >> Nak tahu sejauh mana gambar Wefie anda boleh dapat RM50,000 & voucher zalora, try test kat sini dulu <<

Moral of the story.. Suka bergambar ni tak salah tapi berpada pada.. Jangan semua tempat nak jadikan tempat ber selfie & Wefie sampai tidak menghormati situasi & keadaan.

1 comment:

  1. Encem laki dlm pic ats tu..kim salam kat dia yea

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!