INILAH WAJAH TERKINI KANAK KANAK YANG MUNCUL DALAM IKLAN PETRONAS SEMPENA HARI KEMERDEKAAN PADA 2007

24.1.17 Suria Lekatlekit 1 Comments

INILAH WAJAH TERKINI KANAK KANAK YANG MUNCUL DALAM IKLAN PETRONAS SEMPENA HARI KEMERDEKAAN PADA 2007. Masih ingat lagi tak kisah cinta dua orang budak sekolah rendah yang di rakamkan video mereka di interview kemudian di jadikan iklan sempena hari kemerdekaan pada tahun 2007?Alah iklan yang memaparkan budak lelaki cina & budak perempuan melayu. Yang masih2 suka sama suka tapi tak pernah meluahkan perasaan. Takpe kalau dah lupa nanti boleh tengok kat video di bawah ni..


Dah ingat kan... Tan hong Min & Umi Qazrina. Tu video masa kecik. Yang terkini gambar mereka memang perubahan besar nampak pada Umi Qazrina la.. berbanding Tan Hong Ming yang nampak still skema.. Almaklum la budak baik kan. Nak cari calon suami yang baik ciri2 macam Tan Hong Ming tu hehehehe...

Amboi dia punya caption.. suruh budak2 90an mereput.. Gamaknya yang 80an ni kena meng'hancur'kan diri la yer hahahaha

Masing2 dah remaja.. Dah banyak berubah dari segi rupa, bentuk badan, gaya semua. Tapi nampak Tan Hong Ming gigi dah cantik tersusun je berbanding masa dia budak2 dalam video iklan hari kemerdekaan tu kan.. Umi Qazrina pulak.. Biasa la remaja. Memang nampak stylo milo jugak la.

Umi Qazrina& Tan Hong Min Yang Terkini. 


Cute & sweet macam hello kitty kan mereka. Almaklum orang melayu ni memang suka sweet2 & cute2 jer.. Tengok gambar ni pun mungkin ada yang dah terbang ke awan biru. Kalau korang suka yang sweet & cute macam hello kitty ni peluang korang boleh dapat Hello Kitty Gold Bar kat sini >> Wow! Hello Kitty Gold Bar. Nak Tengok kat sini <<

Apapun Tan Hong Ming pun semakin hensem & Umi Qazrina pun cantik orangnya. Sapa tahu mungkin ada jodoh ke hapa antara mereka.. Masing2 pun sebenarnya dah lama tak jumpa. Rasanya depa satu sekolah masa sekolah rendah jer... Tapi di sebabkan antara mereka ada kenangan & kenangan tu pulak menjadi iklan komersial kat TV.. so cerita pasal depa tu tak mustahil akan di flasback kembali & cerita mereka masih di buru sebab cerita mereka ada value. Takde value sapa nak tulis ye dak... Nak nak lagi iklan tu antara iklan yang agak attractive so orang akan ingat sampai sekarang.

Mesti masing masing akan malu bila tengok balik iklan tu kan... hehehehe.

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com