PELAJAR UNIVERSITI BOLEH MOHON BIASISWA DARI FAIR & LOVELY

13.1.17 Suria Lekatlekit 1 Comments

PELAJAR UNIVERSITI BOLEH MOHON BIASISWA DARI FAIR & LOVELY. Wah tak sangka Fair & Lovely bukan saja mengeluarkan produk pencerahan kulit malah ada menyediakan biasiswa kepada pelajar Universiti. Biasiswa ok bukan pinjaman. Kalau biasiswa memang sponsor tak perlu bayar balik. Kalau loan wajib la korang bayar.


Aku bekas pelajar U-Turn jer.. Kalau nak sambung belajar ke Universiti pun rasa macam.. krik krik buat masa ni. Walaupun aku dengki dengan mereka2 yang belajar kat Universiti sedangkan aku lepasan kolej cap ayam jer tapi sebagai seorang blogger prihatin & berhemah tinggi katanya.. Aku memang suka share perkara - perkara yang mungkin boleh membantu orang lain. Walaupun kadang2 kita bantu orang.. Orang buat kita jadi buntu.. Takpe itu tidak menghalang aku untuk membuat kebaikkan. hikhikhik

Aku ada terbaca satu perkongsian di sebuah blog tentang Fair & Lovely membuka peluang kepada mana2 pelajar Universiti yang memerlukan dana untuk meneruskan pengajian di Universiti sebanyak RM200,000. Kalau buat loan RM200,000 lama jugak nak habis bayar tu. Ni orang tawarkan biasiswa tak payah nak kerek sangat la.. Try la apply manatau boleh mengurangkan beban tanggungan mak ayah korang. Nak2 lagi yang adik beradik ramai masih bersekolah tu. At least kalau dapat habis belajar tak payah nak fikir pasal hutang belajar lagi kan.

Tapi nak apply mesti ada syarat - syaratnya. Kalau korang nak tahu macam mana nak apply biasiswa Fair & lovely secara online & apa syarat syarat yang melayakkan anda mendapat tajaan tersebut boleh rujuk kat sini >> 3 Langkah Mudah Untuk Pelajar Universiti Memohon Biasiswa Berjumlah RM200,000 Ini << cepat tengok sebab dia ada tarikh tutup ok. Jangan berlengah lagi.

Semoga dengan perkongsian ini mampu menyebarkan sesuatu yang baik untuk semua. Selamat memohon biasiswa yer siswa siswi sekalian. Nanti dapat biasiswa jangan tukar smartphone pulak.. heheheehe

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com