PERKARA PALING MENYERAMKAN BERLAKU DI MALAYSIA

1.1.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

PERKARA PALING MENYERAMKAN BERLAKU DI MALAYSIA. Kat Malaysia ni kalau nak tengok filem seram memang la kau jangan harap la akan rasa seram sampai nak kencing pun kau sanggup bawa teman masuk tandas sekali.. Memang tak jumpa la filem2 seram melayu sekarang yang betul - betul seram. Setakat rancangan geng paranormal cari entiti pun dah takde apa yang menyeramkan. Paling2 terakam gambar asap atau titik titik cahaya jer.. Mula2 di tayangkan rancangan macam tu memang excited la juga.. Tapi bila di tayangkan lagi rasa tak ada apa yang best dah pun..


Kalau google kisah2 seram pun.. Sekadar baca je la. Tetap feel seram tu tak sampai. Erkk.. lupa nak cakap aku cakap pasal aku bila tengok filem atau baca cerita seram.. Orang lain aku tak pasti la feel seram dia level mana kan.. Kalau aku la.. setakat hantu 'fake' ni memang seurat bulu roma pun belum tentu berdiri...

Tapi ada satu perkara paling menakutkan rakyat Malaysia sekaligus menjadi perkara yang paling menyeramkan kat malaysia. Benda ni kalau berlaku confirm sesak habis petrol pump.. Boleh jadi huru hara jugak la.. Nak tau benda apa sila tonton video kat bawah ni..


Seram tak seram.. tengok je terus lari masuk kereta balik katanya. Mungkin dia akan trauma nak pandu kereta lagi lepas ni. Jangankan bawa kereta bawa motor pun mungkin dia tak sanggup lagi. Tak mustahil suatu hari kat Malaysia ramai orang kembali ke zaman pra kemerderkaan iatu kayuh basikal sebab perkara yang menyeramkan ni berlaku secara berleluasa. hehehehehe

Nak buat macam mana.. seram tak seram tetap kena hadap. Apa yang korang boleh buat untuk tidak rasa seram sangat cuma try buat benda ni >> Yang Ada Buat Bisnes Makanan Mungkin Ni Membantu anda << Mungkin kalau success anda dah takkan rasa seram untuk apa2 yang berlaku lagi. Yelah bila ada duit & ekonomi kukuh benda2 macam ni takkan jadi benda menyeramkan dah. hehehehehe

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *