TERKENA GANGGUAN JIN JENIS BERPINDAH RANDAH

21.1.17 Suria Lekatlekit 1 Comments

TERKENA GANGGUAN JIN JENIS BERPINDAH RANDAH. Rasa macam lama sangat tak buka blog padahal baru lebih kurang 2 hari ja pun streamyx down. Almaklum la blogger rajin macam aku dah jadi macam satu tanggungjawab update blog katanya.. Kalau tak update rasa macam tak sempurna setiap weekday aku. Hehehehe..


Alkisahnya hari ni dah 5 hari si budak shahila demam on off.. Shahila ni budak yang jenis antibodi kuat sebab aku mula bagi supplement kat dia sejak dari umur setahun. Jarang sakit.. kalau demam pun kadang2 sehari..  kadang2 separuh hari cuma sebelum ni ada sejarah demam panjang macam ni akibat gangguan makhluk halus. Memang sama simtom yang dia hadapi sekarang.. Kadang2 siang dia sihat bila petang dekat nak maghrib dia mula nampak lemah & malam dia akan demam balik. macam tu la yang berlaku sepanjang 5 hari ni.

Seperti biasa walau aku syak something wrong dengan demam budak shahila ni.. Tetap aku merujuk ke klinik dulu. Buat blood test semua.. Almaklum la sekarang ni zaman denggi berleluasa.. Dia bukan musim dah. Sepanjang tahun sekarang ni ada je orang kena denggi. Jadi kena kenalpasti samada ada masalah kesihatan atau masalah lain. Ujian darah dia semua tak ada masalah. Kali ni kena ambil darah budak shahila rilex jer.. tengok nurse cucuk lengan dia.. Menurut cerita bapak dia la. Patut la aku pelik tak dengar suara dia menjerit. Alhamdulillah selepas consistent guna focus blend tu banyak perubahan budak shahila terutama perkara yang memerlukan kerjasama dia duduk & menunggu..

Selepas ke klinik 2 hari lepas.. terus berdesup ke darussyifa untuk try rawatan alternatif cara Islam pulak.. Perawat kat situ bagi air penawar & daun bidara untuk guna sebagai mandian. Nampak condition shahila still sama hari ni ke pusat rawatan Islam Al Qayyum kat seri meranti, Sri Damansara. Sekarang Al Qayyum dah tak macam beberapa tahun lepas aku pergi. Dulu ada quotation harga sekarang dah kenakan bayaran ikut seikhlas hati dengan niat sedekah. Cuma air je kena bayar RM10 untuk sebotol mineral water side medium tu. Sebab sebelum ni aku pernah dapatkan rawatan untuk budak shahila sebab terkena gangguan jugak.. Alhamdulillah.. serasi dengan cara rawatan kat situ. Dengan Izin Allah dia kembali pulih so untuk kali ni aku rasa nak try jugak kat situ.


Menurut perawat kat situ.. Budak shahila memang ada terkena sedikit gangguan tapi bukan sebab sihir ke hapa. Sekadar gangguan dari jenis jin yang berpindah randah ni.. Maybe dia tersinggah berteduh ke hapa.. So dia usik2 sikit budak shahila sampai 5 hari demam. Rawatan macam biasa la.. menggunakan ayat2 Al Quran dengan bacaan yang boleh kita dengar. Tidak meragukan cara rawatan dia.. Malam ni nampak setakat ni suhu badan rasa macam tak berapa panas.. cuma dia nampak mengantuk. Maybe sebab makan ubat batuk. Yelah.. selain demam, dia batuk jugak. Tapi lepas bangun tengok ok jer.. Suhu badan pun dah normal malam ni.

Hope esok dia dah ok... Minggu lepas cuma isnin je dia sekolah selebihnya melepet kat rumah. Kira record 2017.. pembukaan tahun baru kena demam teruk. Tahun lepas memang dia takde record demam lebih dari 1 hari. Rasanya demam teruk sebab gangguan ni dia kena 2 tahun lepas kot. Tak tau la samada ada kaitan dengan mimpi yang aku pernah cerita kat entri ni >> Amaran Seram Stalker Dari Alam Ghaib << lupa pulak nak tanya ustaz tu tadi hehehe.


Apapun kalau korang memerlukan khidmat rawatan Islam nak try kat pusat rawatan Islam Al Qayyum di cawangan Sri Damansara Boleh hubungi


Perawat Kanan : Mohd Zain Misbah 
Tel Number : 017 7650 1747
Alamat : B3-1K10 Ground Floor, Seri Meranti Apartment, Bandar Sri Damansara, Kuala Lumpur

Ni aku bagi contact number pusat rawatan tu ingat aku mereka reka cerita pasal anak aku pulak sebab dapat review berbayar. Ni bukan review berbayar ni sekadar selit review khidmat masyarakat jer.. Takde makna ustaz tu nak bayar aku promot tempat dia. Aku pergi guna khidmat dia pun bayar ok.

Perkara macam ni memang boleh berlaku tak kira di zaman pemerintahan Tun Razak atau Najib Tun Razak.. Cuma kalau zaman Tun Razak tu mungkin ramai umat Islam yang masih jahil kerana keterbasan ilmu.. Mungkin ada yang guna khidmat bomoh2 yang rawatan dia bercanggah dari ajaran Islam.. Yelah.. zaman Tun Razak mungkin tak ada pusat rawatan Islam.. Yang merawat cara Islam pun tak ramai.. Zaman Najib Tun Razak ni bersepah pusat rawatan Islam & pengamal perubatan cara Islam.. cuma perlu hati2.. Ada yang claim buat rawatan cara islam tapi rawatan dia bercampur.. Tu yang bahaya.  Kalau tak tahu nak merujuk kemana.. Yang terjamin & semua orang tahu Darussyifa. Atau melalui pengalaman aku sendiri.. di pusat rawatan Islam Al Qayyum ni. Semua ni Ikhtiar yang menyembuhkan adalah Allah SWT.

P/S : Tetiba Tun Razak & Najib Tun Razak di sebut sebut kan hahahaha

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *