BILA AIMAN TINO BERDUET DENGAN USOP ATAS PENTAS MENTOR MILENIA

19.2.17 Suria Lekatlekit 1 Comments

BILA AIMAN TINO BERDUET DENGAN USOP ATAS PENTAS MENTOR MILENIA. Tu dia.. kerana mu Usop katanya terus melekat dengan mentor milenia 2017 ni. Kalau tak sebelum ni memang tak layan sangat la mentor milenia. Kadang2 terjeling macam tu ja.. Tapi Usop memang betul2 jadi pelaris mentor Milenia 2017. Sampai aku sendiri pun dah layan mentor milenia ni


Walaupun malam ni yang bertanding adalah protege Tomok & black.. Tapi Usop pun ada datang bagi support kat protege2 yang bertanding malam ni. Artis jemputan malam ni adalah budak Aimon Tino yang ntah bila nak jadi jate pulak. Hahahaha... Aiman Tino ada nyanyi dua buah lagi.. Salah satu lagu yang Usop nyanyi minggu lepas. Baru aku tau rupanya lagu tu lagu Aiman Tino. Sedap pulak Usop nyanyi.. hahahaha

Lepas persembahan Aiman Tino.. depa jemput Usop naik pentas suruh duet dengan Aiman Tino lagu yang dia nyanyi minggu lepas... Kecut muka Aiman.. Lain macam je bila duet dengan Usop. Memang tak payah nak guna juri profesional.. Memang jelas perbezaan kemantapan suara usop berbanding suara sengau zaman new boys Aiman Tino tu. Walaupun Aiman Tino lebih comel dari Usop.. Tapi suara Usop lebih kacak berbanding Aiman Tino. Terima la hakikat bila orang lain nyanyi lagu kau lebih sedap katanya.. hehehehe

Rasanya kalau Aiman Tino Bukan artis audition Mentor Milenia aku rasa tak dapat jugak.  Sebab suara Aiman Tino ni belum level penyanyi. Tapi tak tau la maybe dah dewasa esok kepompong bertukar jadi rama rama macam Tomok kan? Tomok dulu macam Aiman Tino jugak suaranya. Sengau jer.. Sekarang.. 90% Tomok dulu bukan Tomok yang sekarang.

2 Minggu ni tengok pemilihan protege untuk ke stage seterusnya aku nampak mungkin protege Hazama akan jadi juara sekali lagi tahun ni. Aura Usop tu memang lebih menyerlah berbanding protege lain.. Rezeki Usop la kan. Dari pentas uptown ke pentas mentor milenia. Dengan sikap low profile & menjadi diri sendiri buat orang rasa dia unik.

Apapun selamat berjuang buat Usop! Salute Orang kedah. hehehehe

1 comment:

  1. Suara Usop tu lagi macho dari suara jambu Aiman Tino...

    #teamusop
    #teamhazama

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *