DJ SURIAFM BACA CERITA SERAM DI BLOG LEKATLEKIT, BIAR BETUL

17.2.17 Suria Lekatlekit 1 Comments

DJ SURIAFM BACA CERITA SERAM DI BLOG LEKATLEKIT, BIAR BETUL. Walaupun blog aku bukan semata mata share cerita seram tak tau la niche tu lebih menyerlah. Asal suria lekatlekit je orang ingat cerita seram.. Asal ada cerita seram je orang mention atau tag aku. Itulah kesan bila kita menulis sesuatu yang sememangnya kita suka & kita minat bukan sekadar ikut je apa orang buat. Dalam penulisan blog ni.. Kau akan lebih selesa menulis apa kau suka & tahu. Kalau kau sekadar ikut & tiru apa orang buat tu yang membuatkan kau selalu tak ada idea menulis.. Akhirnya blog kau layu di pusara jer.. hehehe


Tu dia mukadimah kan.. Mesti ada segmen mari mengecam sambil menegur katanya. hahaha.. Well.. lekatlekit kan. Ok berbalik cerita pasal yang tertulis kat tajuk tu.. Amboi retisnya blog lekatlekit.com ni sampai ada di kalangan DJ radio pun baca katanya. Harus la retis ok... Ok sila kecam tepi - tepi dulu yer berkenaan pengakuan 'Retis' tu. Aku nak tulis lagi ni.. hahaha

Tadi saja nampak DJ Bob Ringgo.. Dj rock kat SuriaFM buat live video kat fb. Sebab aku selalu jugak ikuti Bob Ringgo kat Facebook. Best dia ni sporting & sangat friendly. Harus la kan.. Dj kena ada sifat friendly tu.. Almaklum la aku ni bekas pendengar radio tegar zaman 90an dulu. Time tu sekolah lagi. panjang jugak bill telefon masa tu sebab selalu call radio & aku pernah terjebak dalam arena online radio satu ketika tu.. Kot mana pun still apa yang berkaitan radio ni masih menarik minat aku walau jarang dengar radio sekarang ni. Tetap aku suka follow & friends dj2 kat facebook. Support ok! tu yang penting. Apa ingat lekatlekit ni reti kecam orang je ke? Tolong la sekali sekala pandang aku dari sudut yang mulia sikit hahahaha

Bila aku join ber chit chat kat komen live video Dj Bob ni.. erkk.. tetiba dia cakap dia selalu juga baca cerita2 seram kat blog aku?? Kelip pop mata kita tau.. sambil senyum kepit2 gitu. Gila kau tak suka! Mesti la suka ada orang baca blog kita.. Habis kau fikir aku tulis blog nak baca sendiri ke? hahahaha


Terharu biru unggu kelabu jugak la bila dengar pengakuan ikhlas tu.. Buat ahkak semakin bersemangat proton waja nak memperbanyakkan koleksi2 seram di blog ahkak ni tau. Ahkak bertekad akan jadi lebih berpuaka niyang rapik lagi lepas ni supaya dapat mengumpul koleksi peminat di kalangan selebriti pulak hahaha.. ha kau! berangan nak jadi lebih retis dari retis la tu kan.. hahahaha

Live video tu tadi ada Abang Bob Ringgo dok share cerita2 seram.. Tapi berhenti seketika untuk bagi laluan kepada solat Jumaat. Akan bersambung semula selepas pukul 2 nanti. Kalau korang nak dengar sila follow Facebook : Bob Ringgo yer. Jangan risau Dj Bob Ringgo sangat ramah tamah orangnya kalau tak ramah mana boleh jadi DJ ok! hahahaha

Kalau korang nak tengok video nama suria lekatlekit di sebut2 tu boleh tengok kat bawah ni hahahaha. Tapi awas! video ni Bob Ringgo share banyak cerita seram..


Siap nak ajak suria lekatlekit pergi studio lagi tu katanya.. Untuk segmen seram. Aduhai.. kita blogger seram biarlah misteri dulu yer. Satgi terlebih popular lupa diri pun susah pulak katanya. hahahaha... Tu dia belum apa2 dah plan nak lupa diri. Ni mohon pijak beramai ramai. hahahaha

Apapun thanks untuk Bob Ringgo SuriaFM sudi membaca blog saya..Insya Allah kalau ada rezeki & jodoh manatau kita bertemu kat konti SuriaFM. Sedang elok la tu Suriafm bertemu Suria lekatlekit katanya. hehehehe

Kalau peminat SuriaFM & Cerita seram jom ramai like Fb page : Jangan Tutup Lampu Suriafm korang boleh share kisah & pengalaman seram kat situ.

1 comment:

  1. Tahniah.. mesti seronok perasaan tu bila ada dj sebut nama blog kita kan. Bila la dapat merasa perasan sebegitu.. :P

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com