FUNGSI BARU YANG ADA DI WHATSAPP PERLU ANDA TAHU

24.2.17 Suria Lekatlekit 3 Comments

FUNGSI BARU YANG ADA DI WHATSAPP PERLU ANDA TAHU. Mula kecoh kat media sosial katanya whatsapp dah bertukar jadi ala2 facebook bagai. Boleh update status.. Maka aku pun bukan la whatsapp kat sematpon aku ni nak tengok apa yang baru & best tu walaupun aku ni bukan pengguna tegar aplikasi whatsapp ni.. Kalau ada masa & ada keperluan je aku buka whatsapp... Almaklum la aku ni busy mengalahkan bini perdana menteri katanya..

Maka pagi ni terungkai la misteri yang sedang di kecoh kecohkan kat media sosial konon whatsapp berwajah baru. Ada fungsi - baru baru yang korang boleh guna. Maka lepas ni whatsapp akan jadi lebih meriah & sematpon korang pun akan jadi lebih berat la kan.. hahahaha

Nak tau apa yang baru di whatsapp.. Meh nak tunjuk secara bergambar


Lepas ni dah boleh dok update status pulak kat whatsapp kan... Masing2 berlumba lumba nak ikut trend katanya. hahahaha... Apapun semoga gunakan kemudahan teknologi kepada perkara yang bermanafaat.

3 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *