MINGGU AKHIR BIAR AKU JADI PENUNGGU.. DATO ALIFF SYUKRI PEGANG WATAK LELAKI GATAL

8.2.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

MINGGU AKHIR BIAR AKU JADI PENUNGGU.. DATO ALIFF SYUKRI PEGANG WATAK LELAKI GATAL. Dah lama aku tak follow drama Biar aku jadi penunggu. Masa episod mula2 dulu jer aku follow lepas tu aku skip. Hari ni baru berkesempatan layan minggu akhir. Dah tak tau apa cerita tapi yang pasti last aku tengok Iffat & Afeef masih tak ada rasa percaya antara satu sama lain. Nak2 lagi selepas Damia kembali menangih cinta dengan Afeef. Lagi la Iffat sentiasa curiga. Yelah.. dulu kan Afeef sanggup menjadikan dia batu loncatan untuk bersama dengan Damia..


Tapi ok la untuk minggu akhir ni dah takde bahasakan diri aku kau.. Nampak dah ada rasa sayang & cinta antara satu sama lain. Nampak romantik walau takde adengan sentuh menyentuh. Bagus kan drama ni.. Sebenarnya tak perlu pun adegan peluk cium bagai dah bagi nampak romantik.. Cukup sekadar reaksi wajah.. nada suara.. pandangan mata antara pelakon tu pun dah mampu menghidupkan babak & watak tu. Tapi entah kenapa aku rasa geli pulak dengan babak2 romantik tu... Puaka sungguh jiwa aku ni kan. hahahaha.

Tapi dalam episod ni Damia pun dah nak kawen dengan orang lain.. Tapi iffat masih rasa tidak secure dengan damia. Tengok dia masih ada rasa tak percaya pada Afeef. Takut Afeef tergoda dengan Damia. Tu la banyak skip episod yang lepas lepas dah tak tau apa berlaku. hahahaha. Susah sangat aku nak follow apa2 drama dari mula sampai habis. Mesti banyak episod aku skip.

Dalam episod hari ni si Aqil anak Afeef pulak demam panas sampai masuk ward. Apa lagi bergegas la Afeef ambil flight tetengah malam balik KL. Nampaknya damia dah sering berhubung dengan keluarga Afeef. Yelah.. depa ada terikat dengan Aqil even damia dah bercerai dengan Afeef pun. Patut la si Iffat still masih rasa was was. Bila Damia tahu Aqil masuk ward terus dia pun ke ward offer nak jaga Aqil.

Bila Iffat call mak mertua dia tanya pasal Aqil.. Sentap bila mak mertua dia bagitau Afeef & damia jaga Aqil kat hospital. Menyemarakkan lagi la rasa tidak percaya tu kan.. Lepas tu sambung esok pulak

Tapi yang special minggu akhir ni.. Tetiba dalam episod ni ada Dato terlajak laris enterframe. tak tau la episod ni dia ada juga sebab aku dah lama skip drama ni. Nak jugak tu tumpang glemer drama ni. Mentang2 la dia penaja.. hahaha. Pegang watak jiran Iffat kat terengganu yang gatal dok ngorat Iffat tapi penakut bini. Tak padan dengan lemah gemalai.. kemain gatai! hahahaha. Watak extra je tu..

Tak tau la esok sempat ke tidak nak layan drama ni.. Kalau ada kesempatan aku tengok la. Kalau takde biarkan mereka yang lain jadi penunggu drama ni hahahaha.. Aku nak layan benda lagi best ni >> 12 Perkara Luar Biasa Hebat di Tahun 2017 << Korang dah tahu ke belum benda ni? hahahaha

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!