SALAM TAKZIAH, IBU KEPADA SELEBRITI AZWAN ALI & MENTERI BESAR SELANGOR AZMIN ALI MENINGGAL DUNIA

18.2.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

SALAM TAKZIAH, IBU KEPADA SELEBRITI AZWAN ALI & MENTERI BESAR SELANGOR AZMIN ALI MENINGGAL DUNIA. Innalillahiwainnalillahirojiun.. Salam takziah kepada seluruh ahli keluarga, saudara mara, sahabat handal ibu kepada selebriti terkenal Azwan Ali & Menteri Besar selangor Dato' Seri Mohamed Azmin Ali yang kembali kerahmatullah hari ni...


Semoga ahli keluarga Allahyarham Hajjah Che Tom binti Yahaya tabah menerima pemergian orang tersayang. Sesungguhnya bila tiba masanya.. Tidak akan cepat atau terlewat walau sesaat. Allahyarham meninggal dunia pada 2.14 pagi, 18 febuari 2017 pada usia 82 tahun di hospital Pakar KPJ Damansara. Telah di kebumikankan pada pagi tadi di Tanah perkuburan Islam Kampung Klang Gate


Semoga Allah mengampuni segala dosa - dosa beliau & menempatkan beliau di kalangan orang - orang yang beriman. Pada mereka yang beragama Islam sedekahkanlah Al Fatihah.. semoga menjadi manafaat pada mereka yang telah pergi. Amin..


Pada yang masih tak tahu Azmin Ali adalah Abang kepada Azwan Ali.. Depa ni memang adik beradik. Sorang lagi politician terkenal Ummi Hafilda juga adalah saudara kandung mereka. Tak silap adik kepada Azwan & Azmin. Masing2 agak berbeza haluan.. Kita doakan mereka semua walau berbeza perjuangan tapi bersatu sebagai adik beradik kandung. Yelah.. Air di cincang takkan putus. 

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *