SERAM! SAMARA KEMBALI MENGHANTUI

11.2.17 Suria Lekatlekit 1 Comments

SERAM! SAMARA KEMBALI MENGHANTUI. Siapa samara? Hantu apa gamaknya samara ni? Dari mana datangnya samara ni? Amboi banyak pulak soalan nak kena jawab pulak.. Hangpa interview hantu macam interview retis pulak kan.. ahahaha


Alah.. tak payah dok buat tak kenal sangat la dengan samara. Takkan tak kenal samara kot. Kata peminat filem seram...  Bagi penggemar filem seram rasanya The Ring antara filem yang korang pernah tonton. Ni kira sekuel dari filem The Ring la yang ketiga. Yang pertama The Ring.. Yang kedua The Ring II & yang terkini sedang di tayangkan kat pawagam Rings.. Mengekalkan hantu yang sama iatu samara. Hantu dari pita video. Dia akan membunuh sesiapa saja yang menonton pita  video yang memaparkan dirinya.

Rings mengisahkan sepasang kekasih yang cuba merungkai lagenda misteri sebuah pita video. Lagenda tersebut mengatakan sesapa je yang menonton pita video tersebut akan mati selepas 7 hari.  Nak di jadikan cerita si pakwe ni tertonton video tu.. Demi nak menyelamatkan pakwe, si makwe rela menjadi ganti korban tapi lain pulak jadi bila dia cuba menjadi korban dia berjaya merungkai 1 misteri lain pulak yang terdapat rakaman lain dalam pita video tu yang belum pernah di tonton sesiapa. Rakaman apa pulak.. Ingat rakaman samara keluar dari perigi jer.. Kalau nak tau pi la tonton kat pawagan. Dah di tayangkan sejak 9 febuari lepas.

Dari info hiburan yang aku baca.. Filem ni di gambarkan sangat seram la sampai pelakon yang terlibat dalam filem ni pun mengakui keseraman tu dapat di rasa sehingga habis shooting. Bunyi macam seram sangat dah.. Tapi tunggu yer sampai aku yang tengok. Seram ke tidak.. Tapi tu la kena tunggu 3 - 4 bulan lagi la baru ada keluar DVD. Kalau cetak rompak rasanya tak lama lagi ada la tu.

Gimik promosi filem ni pun boleh tahan.. sapa2 yang ada penyakit jantung pun boleh arwah. Katanya habis terkejut pelanggan kat sebuah kedai barang elektronik bila tetiba hantu samara keluar dari TV kejar dorang. Dahsyat promosi mat saleh ni buat kan... Korang boleh tonton kat video di bawah ni


Jadi peminat filem seram apa lagi serbu la panggung weekend ni. Lepas tu jangan lupa review yer. Nak baca review kat blog lekatlekit aku cuma pengumpul dvd seram memang lambat lagi hahahaha

1 comment:

  1. aku la ni dah kecut ak berani nk nengok cerita hantu sgt dah ..bakpe tah faktor usia kot

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com