IKLAN ZOFEA SENGAJA BANDINGKAN PAYUDARA RITA RUDAINI DENGAN SCHA AL YAHYA

4.3.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

IKLAN ZOFEA SENGAJA BANDINGKAN PAYUDARA RITA RUDAINI DENGAN SCHA AL YAHYA. Actually aku pun sebenarnya tak ambil tahu sangat produk Zofea ni tapi dari caption dia tu aku faham produk ni kira produk untuk payudara la.. Nak bagi besar, montok, pejal, kenyal bagai jugak la kan.. Katanya Rita Rudaini pun guna produk depa ni.. Kata depa la kan? Tapi tak tau memang Rita Rudaini di bayar untuk menjadi model produk depa atau depa main ambik je gambar dia untuk di jadikan testimoni produk depa. Yang tu serius aku sendiri tak pasti. Tapi yang pasti aku nampak.. krik krik sangat iklan kat FB ads tu hahahaha


Dah banyak kali iklan produk Zofea ni dok lalu lalang kat sponsored post news feed facebook aku tu.. Lama dah aku dok perati apa motif dia letak gambar Scha Al Yahya jugak. Yer.. betul la gambar tu dia ambil dari IG Rita Rudaini yang bergambar dengan scha Al Yahya bersama suaminya.. Tapi boleh jer kalau admin page Zofea tu kalau nak crop gambar scha yang tak ada kena mengena dengan iklan produk depa.

Macam saja je nak bagi orang nampak dada Rita Rudaini lebih menggunung berbanding Scha Al Yahya yang rata jer.. Kejam sangat tau aku tengok iklan produk tu. Ia seolah olah macam nak compare je. Kesian scha di aibkan macam tu.. Jangan kata kebetulan la sangat admin Ooi... Kau boleh je crop gambar scha sebab dia tak guna pun produk kau.. Jadi tak sepatutnya gambar dia ada kat situ. Tapi bila kat situ boleh kau nampakkan perbezaan antara pengguna produk kau dengan yang tak guna.. Kau saja je kan ambil kesempatan. Kau memang kejam ok! hahahahaha


Aku tak sokong mana2 wanita ghairah nak membesarkan gunung ganang kat dada.. Jaga je apa yang ada. Dok besarkan bagai risiko pun tinggi jugak. Sebab payudara besar berisiko terkena kanser ok nak2 lagi guna supplement atau apa2 cream ni. Payudara yang cantik tak semestinya besar.. kalau besar sangat pun buruk ok! Asalkan dia berfungsi dengan baik dah la kan.. Kau nak besar sangat pun kau nak tunjuk kat sapa? hahahaha. Tak payah la besarkan payudara korang dengan harapan bila orang nampak terus histeria macam nampak retis ni >> Ha? Neelofa Buat Ramai Peminat Histeria! Katanya Ada Kaitan Dengan Si _ _ T A _ ?  << Kang yang histeria tengok korang adalah perogol tak ke naya. hehehehe

Moral of the story.. Besar ke kecik.. Allah bagi tu dah cukup cantik & elok untuk fizikal kita.

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *