INI SEBAB VIDEO PENGANTIN PEREMPUAN NYANYI DI HARI PERSANDINGAN JADI VIRAL

13.3.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

INI SEBAB VIDEO PENGANTIN PEREMPUAN NYANYI DI HARI PERSANDINGAN JADI VIRAL. Jodoh tu orang kata rahsia Allah.. Kita takkan tahu siapa jodoh kita selagi jodoh tu tak sampai. Kita merancang jodoh kita tapi Allah yang memutuskan siapa jodoh kita. Memang kita boleh tulis ciri2 pasangan idaman kita tapi tak mustahil jodoh yang kita dapat tak semua memenuhi ciri yang kita mahukan..


Tadi tertengok Blogger cantik manis Namee Roslan share satu video nyanyian seorang pengantin perempuan kepada suaminya di hari persandingan mereka. Subahanallah.. suara dia memang sedap. Sampai ke hati feel sweet like kencing manis tu.. Nak2 lagi dia nyanyi lagu Ruth Sahanaya.. Kaulah segalanya. Lagu evergreen tu.. Antara lagu kegemaran aku jugak. Lagu tu pun dah memang romantik bangat katanya.. Di tambah la dengan kemantapan vokal orang yang bawa lagu tu.. Boleh terawang sampai langit ke tujuh.Tetiba je rindu laki sendiri ok hahaha.. Nasib baik laki sendiri kan? Kalau terindu laki si pengantin tu haru biru unggu kelabu jugak jadinya.. Jadi tak pelik la kenapa video tu jadi viral. Sebab.. suara dia memang betul2 menusuk hingga ke kelambu ok! Tak caya korang dengar sendiri kat video di bawah ni...

Boleh tonton video pengantin perempuan tu nyanyi kat sini

Walaupun orang kata tengok size badan pasangan tu sangat berbeza.. Mungkin ada yang terfikir  mungkin perempuan tu kaya sebab tu laki tu kawen dengan dia bla.. bla.. bla.. Tak semestinya jugak. Lelaki yang elok size badanya.. Pilih perempuan berbadan besar sebagai pasangan hidup tak semua kerana harta perempuan tu ada. Dulu aku ada kawan yang dia memang lebih tertarik dengan perempuan yang berbadan besar.. Tu yang cantik & menarik pada pandangan mata dia. Badan sekeping macam model memang dia tak terliur langsung.

Tu la kan.. cantik pada setiap mata orang tak sama. Mungkin bukan sebab rupa atau fizikal mahupun material.. Tapi ketulusan seseorang menerima diri kita seadanya.. Sanggup bersama masa susah & senang pun boleh jadi salah satu faktor kita nampak seseorang tu memilih pasangan yang pada pandangan mata orang lain mereka macam tak sepadan.

Tapi kan.. Serius.. terlentok jugak ok aku dengar pengantin perempuan ni nyanyi. Feel sampai ke tulang sumsum katanya. Alahainya sweet.. Hope sweet mereka berdua ni sampai ke jannah la.  Gemuk boleh kurus..yang tak cantik boleh cantik. Guna je benda Alah ni.. Namee Roslan pun pakai ok >> Ini Rahsia 4 Wanita Malaysia kelihatan Muda & cantik.. Termasuk Namee Roslan << Jadi tiada apa yang tak boleh di ubah kalau setakat gemuk atau tak cantik ni kan.. Even hati yang buruk pun boleh di ubah jadi baik kalau kita pandai mendidik. kekekeke

Moral of the story.. Cinta memang buta sebab kadang2 orang tak melihat dari pandangan mata kasar tapi melihat dari pandangan mata hati.

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com