SILA PERIKSA BAG ANAK ANDA SEKARANG SUPAYA TAK ADA 5 BENDA NI

16.3.17 Suria Lekatlekit 3 Comments

SILA PERIKSA BAG ANAK ANDA SEKARANG SUPAYA TAK ADA 5 BENDA NI. Bagpack ni memang comel dengan budak2 galas kan. Nampak cute je sebab tu aku pun biasakan anak aku bawa bagpack dia sendiri kalau nak kemana mana. Selain aku rasa nampak cute.. senang dia boleh bawa sendiri barang - barang dia dalam bagpack tu. Biasanya memang aku akan bawa sepasang baju dia & sapu tangan. Untuk emergency case. Almaklum la budak2. Tak payah semak sangat beg mak katanya...


Kalau kat sekolah tu memang perlu la bawa even cuma kadang2 tadika ada cikgu tak suggest bawa beg macam tadika anak aku tahun lepas.. tabika kemas. Cikgu mention tak perlu bawa beg tapi ramai je bawa beg. Macam2 benda la nak isi... bekal la.. bekas minuman la.. Kadang2 cikgu bagi kerja rumah nak isi buku jugak. Tahun ni tadika anak aku memang ada beg sendiri. Beg yang tadika dah sediakan.. Tapi bukan free la. Memang kena bayar dalam yuran pendaftaran. Biasa la private kindergarten ni kan...

Dalam beg anak aku ni selain baju dia.. Mainan la. Ada je la bekalan mainan dia nak bawa setiap hari pergi sekolah. Dulu masa tabika kemas cikgu bising jugak.. Yang private ni cikgu tak cakap apapun. Kalau tak bagi bawa mula la badmood pepagi nak pergi sekolah tu. Tapi takde la sampai bawa barang2 macam ni >> Jangan Terperanjat Kalau Terjumpa 5 Benda Ni Dalam Backpack Anak Korang! << 5 Barang ni kalau tetiba jumpa dalam beg anak aku memang terkejut jugak la. Tak tau la depa dapat fakta ni dari mana & anak sapa la gamaknya suka bawa benda2 macam ni dalam bagpack depa. Anak hangpa ada bawa ke benda2 macam ni dalam bagpack. Kalau tak pernah check bag anak tu sila check sekarang. Manalah tau kan...

Clik pada banner kalau nak tahu macam mana nak tebus bagpack comel ni untuk anak anda

Cerita pasal bagpack ni kebetulan bag anak aku yang dok bawa jenjalan tali dia terputus. Bukan putus macam mana jahitan dia tertetas.. Rasa nak beli bagpack baru juga la. Apa salahnya kan.. Korang ada ke nak suggest kat mana2 jual bagpack kanak kanak yang cantik. Kalau ada sila tinggalkan di ruangan komen. hehehehehe

3 comments:

  1. dalam bag tadika Ash cuma ada botol susu dan juga baju salin jer...

    ReplyDelete
  2. bekalan mainan tu boleh bawa gadoh dekat sekolah...tu yg cikgu2 x bagi bawa

    ReplyDelete
  3. dalam beg anak ada pampes dan baju je untuk sehari....

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com