TERTIPU DENGAN PRODUK WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM (WDEC)

21.3.17 Suria Lekatlekit 7 Comments

TERTIPU DENGAN PRODUK WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM (WDEC). Sungguh aku rasa tertipu lepas guna produk Women Desiree (Wdec) ni. Dulu dok tengok seller2 WDEC dok share testimoni produk ni memang aku teruja giler nak try cuma time tu aku dah banyak spent duit dengan produk ni. Produk yang ada pun tak habis guna lagi.. Aku tak nak terlalu boros sangat beli produk2 kecantikkan.So, aku tunggu nak habiskan apa yang ada baru nak cuba WDEC.


Mana tak teruja kalau dok nampak testimoni.. Dari muka makcik2 terus bertukar muka hadik hadik yang putih gebu hanya dengan calit calit je. Aku pun nak juga muka puaka bertukar jelita katanya. Almaklum la umur2 remaja lanjut usia macam aku ni.. Nampak muda dari belakang je katanya hahahaha..

Tapi orang kata Allah nak bagi rezeki kat kita tu dalam berbagai cara. Tetiba termenang contest kat Facebook dapat la seketoi Produk Women Desiree Essential Cream ni. Bak kata pepatah umpama mengantuk di sorongkan bantal. Nak2 lagi yang di sorong tu bantal busuk bau air liur basi sendiri kan.. Boleh lena 3 hari 2 malam katanya. hehehehe..

Dapat je memang terus cuba.. Malam pertama dengan WDEC ni takde la esok bangun pagi terus bertukar jadi snow white ok.. Aku amalkan lebih kurang 2 minggu macam tu.. Tengok kulit takde la bertukar jadi snow white pun. Takde pulak budak sekolah nampak aku macam rakan sebaya depa. Betul ke produk ni mampu mengembalikan wajah awet muda macam aku dok tengok selalu seller dia share testimoni? Aku guna pun sebenarnya tujuannya untuk tu jugak. Nak kulit cantik, gebu & cerah. Betul ke tidak produk ni.. ???


selepas lebih kurang 2 minggu amalkan WDEC ni.. serius aku masih lagi seperti umur aku.. takde nampak lagi macam sebaya budak sekolah rendah walau kalau pandang dari belakang memang nampak macam budak2 sebab kurang tinggi hahahaha.. Tapi yang berlaku adalah... Jeng jeng jeng.. Memang aku rasa tertipu sebab aku tak expect pun benda2 ni akan berlaku selepas 2 minggu guna..

1. Masalah pori terngaga kat muka
Memang serius.. Kesan tu sangat ketara. Pori yang ternganga mula tertutup & kulit nampak lebih sekata. Masalah pori pun salah satu punca muka kita nampak kusam, hodoh & tua ok!

2. Masalah angin dalam badan
Aku ni lepas beranak.. Memang rasa ada masalah angin dalam badan nak2 kalau travel jauh2 & duduk lama dalam kereta ber aircon ni. Confirm mula sebu perut la.. Rasa pening.. mual bagai. Bukan mabuk kereta sebab aku memang tak ada masalah mabuk bagai ni. Tapi boleh rasa macam angin tak terperangkap dalam badan. Badan jadi berat.. Tapi lepas 10 hari amalkan WDEC.. memang boleh rasa perbezaan tu. Badan rasa ringan. Perut rasa kempis sikit. Sakit kepala.. sakit badan tu kurang sangat. Jumaat lepas balik kampung.. Memang sepanjang perjalanan takde lagi masalah angin.. pening ke mual ke hapa. Ya Allah.. enjoy sepanjang perjalanan baq hang! Aku ni jenis kalau balik kampung aku kat kedah sana.. Suka ikut jalan lama. Aku tak suka betul highway. Tak menikmati perjalanan. Kalau ikut jalan lama ni.. boleh tengok permandangan kampung orang.. pekan semua.. Boleh menyinggah jugak. Semalam pun dari Kulim balik sini pun 8 jam.. Singgah makan la.. laki aku pun drive santai2 jer sebab nak menikmati permandangan sepanjang perjalanan. Kalau ikut highway 4 - 5 jam je. Tapi Alhamdulillah la.. Sepanjang perjalanan energy tu sentiasa ada.. Tak letih mood pun tak swing. Kurang la rasa nak marah orang. hahahaha

3. Alergik & gatal gatal
Sebenarnya aku sendiri pun tak sangka WDEC ni akan merawat masalah alergik & gatal2 kat kulit aku terutama bahagian tangan. Sungguh aku tak pernah expect benda ni masa guna WDEC. aku dok focus nak lawa ja.. Aku ada alergik dengan certain seafood terutama sotong & udang. Benda ni semua berlaku lepas aku beranak. Sebelum ni memang tak ada masalah alergik. Alergik bukan dengan Seafood je.. tali jam pun alergik jugak. Habis gatal2 & jadi parut hitan kat tangan aku. Kalau pakai jam time panas2.. Lagi la merenyam. Dia punya rasa gatal macam nak garu guna kertas pasir. Parut tak payah cakap la.. Macam tatu jer... Selepas 2 minggu amalkan WDEC.. balik kampung lepas tu jenjalan cari makan. Semalam pun bedal Mee Udang special kat Parit Buntar.. Bukan udang jer.. segala sotong, kepah, lala, udang lipan.. Penuh sepinggan seafood.. Secubit pun tak gatal lepas makan. Gila Woi! Alergik sembuh lepas 2 minggu je amalkan WDEC. Biar betul! Rasa macam tak percaya masalah alergik yang bertahun boleh sembuh dalam masa 2 minggu guna WDEC.

Punya la dok pikiaq.. tetiba masalah alergik kat tangan dah tak ada sejak dua menjak.. parut2 bekas garu sebab gatal makin pudar.. baru perasan aku kurang menggaru dah masa tidur.. pori kat muka semakin mengecil.. Rasa tak ada aku beli apa2 skincare baru2 ni.. cream Nano white tu pun aku stop kejab guna sebab sekarang musim panas.. aku sekadar cuci muka jer dengan mild cleanser garden of eden ja . musim panas memang aku tak selesa nak tempek apa2 cream sangat kat muka.. Tapi nampak skin makin elok pulak.. punya la pikiaq apa aku pakai.. apa aku makan.. rupa2 sebab #wdec.. baru2 ni aku menang contest cik @sha_are_da dapat sebekas wdec tu.. aku ni jenis consistent kalau guna apa2 produk.. so nampak jugak la kesan positif tu.. Tak tau berapa lama aku guna rasa dah lebih dari seminggu kot. Dalam 10 hari macam tu la aku guna sapu 2 kali sehari. kulit pun nampak makin cerah.. konsep guna dia calit2 je kot.. calit tepi bawah perut sikit.. calit nadi kat tangan & nadi bawah sikit belakang telinga tu.. Tak payah nak sapu kat tempat alergik ka.. tempat pori ternganga ke hapa.. Sebab wdec ni aku baca dia merawat dari dalam so sekaligus benda tu boleh merawat banyak masalah yang kita ada termasuk masalah berat badan & masalah kulit. Tu yang perut pun nampak flat sikit. Masalah angin dalam badan pun boleh guna. Sebab aku rasa lepas guna cream ni asyik rasa nak kentut ja. Badan pun rasa ringan. Rupanya berat jugak angin kan?. Senang kojo calit menatang wdec ni kan.. tak payah nak pakai lotion dah.. tak payah tempek cream apa2 kat muka.. & tak payah nak telah ubat kurus.. cuma perlu consistent & bersabar je untuk nampak kesan positif. Yang penting minum air putih secukupnya... Yang ni sebab menang contest.. lepas ni kena beli stock sendiri la.. rasa berbaloi guna produk wdec ni.. untuk yang pemalas nak beli banyak skincare tu termasuk malas pakai lotion macam aku.. rasa makhluk halus wdec ni paling sesuai la kot dengan hangpa. Tengok kecik ja kot.. tapi kecik2 cili padi. Hope ada orang sponsor lagi hahaha hahahaha. 

#womendesiree #essentialcream #wdec #skincare #bloggerreview #bloggermalaysia #beautyblogger #lensalekatlekit #lekatlekitdotcom

A post shared by Surialekatlekit (@lalalekatlekit) on

Sungguh aku tertipu selama 2 minggu mengamalkan WDEC ni ok! Aku harap lain.. Tapi yang berlaku di luar jangkaan terutama masalah angin dalam badan & alergik tu. Tapi aku ada terbaca juga pasal produk ni. WDEC essential cream ni dia berkonsepkan merawat dari dalam.. So, secara tak langsung apa saja malasah kita, Insya Allah mampu di rawat dengan penggunaan yang consistent & betul. Bila dari dalam terawat & berfungsi dengan baik.. Maka kecantikkan luaran tu akan nampak. Aku kira masih dalam proses merawat lagi kot sebab dia dok solve masalah dalaman dulu. Maybe lepas ni.. Dari pontianak bertukar jadi puteri impian la gamaknya kalau aku istiqomah guna produk ni. hahahaha.

Dulu ni lengan aku penuh parut2 kudis bekas garu sebab alergik. Kat bahagian bawah tu hitam sebab alergik dengan tali jam tanga. Kat bahagian alergik tali jam tu totally memang tak nampak dah kesan. Kat lengan ni pun banyak dah hilang parut. 4 Hari balik kampung dok mentelaah mee udang la.. seafood bagai.. Sikit pun tak gatal sebab tu tak ada kesan alergik baru

Tapi dalam masa 2 minggu ni guna nampak cerah jugak la kulit aku cuma kecerahan tu tak ketara sangat. Baru 2 minggu kot.. Kau nak cerah dalam masa 3 hari pi guna produk krim timbang kilo sana. hahahaha. Parut2 alergik pun banyak yang hilang & pudar. Kurang la tatu kat tangan aku ni.. Takde la kena kecam dengan laki sendiri sangat katanya hahahaha..

Nak guna dia pun senang.. Calit2 je 3 tempat ni.. Bawah perut di bahagian ari ari.. Nadi di bahagian tangan & Nadi di belakang telinga. Dan minum la air putih secukupnya. Insya Allah.. korang akan dapat kesan yang korang harapkan. Cuma kesan dia mungkin bergantung kepada masalah yang korang hadapi la kan.. Ada orang dapat kesan seawal seminggu.. ada yang mungkin sebulan..

Cara nak guna WDEC (Women Desiree Essential Cream)

Secara ringkasnya pasa produk Women Desiree ni.. Ia adalah Krim hormon yang di formulasikan untuk memulihkan hormon secara semulajadi paling terbaik. Mampu menyelesaikan masalah seperti Stress , Miss V Longgar , Hormon yang Tidak Stabil , Wajah Berjerawat , Resedung , Tona Kulit Tidak Sekata dan banyak lagi...

Yang boleh menggunakan produk ni adalah..

Ibu Hamil
Ibu Dalam Pantang
Ibu Menyusu
Pesakit Cancer
Pesakit Fabroid
Kiranya semua jenis Penyakit
Lelaki juga boleh guna (cuma produk ni lebih Focus untuk WANITA sahaja)
Kanak-Kanak

Berfungsi untuk..

↱Meremajakan kulit (Awet Muda)
↱Menstabilkan hormon dalam badan anda
↱Mengawal tahap STRESS
↱Menganjalkan dan menegangkan kembali payudara anda yang kendur
↱Mencerahkan kawasan pelipat2 yang gelap dan puting payudara
↱Menaikkan seri wajah
↱Menegang dan peningkatan serta-merta tisu kendur.
↱Menghilangkan Double Chin (V-Shape)

Untuk kesan seterusnya dengan penggunaan produk Women Desiree Essential Cream ni tunggu la 2 minggu lagi aku update. Tengok jadi apa pulak. Jadi beauty ke Beast tunggu je la yer... hehehehe.

Kalau korang nak cuba produk ni boleh hubungi 
Facebook : Shahada Fauzi
Contact Number : 012 5745051


Terima kasih jugak la pada Cik Shahada Fauzi sebab memperkenalkan produk Women Desiree Essential Cream ni kat aku.. Sebab banyak membantu merawat masalah dalaman & memberi kesan pemulihan pada masalah kulit macam parut, pori, jerawat bagai.. Hanya dalam sebekas kecil molek ni tapi mampu membantu berbagai masalah luar & dalaman. Macam susah nak percaya sebab lambakkan produk di pasaran banyak menjanjikan benda2 macam tu.. Merawat dalam & luar katanya.. Alih2 kita guna tak nampak kesan sangat pun. Tapi WDEC ni bila aku sendiri cuba & aku sendiri rasa keberkesanannya. Benda ni kadang2 susah nak cerita kena cuba sendiri.

Alhamdulillah.. salah satu ikhtiar sebenarnya yang menyembuhkan segala penyakit adalah Allah SWT tapi sebab manusia kita di tuntut berusaha.

7 comments:

  1. siapa yang memerlukan bolehlah dapatkan ni

    ReplyDelete
  2. Masih pakai WD? Ada kesan2 positif lain yg muncul?

    ReplyDelete
  3. mcm menarik je.. boleh try ni..

    www.naniey.com

    ReplyDelete
  4. Promo jimat RM20 sekarang. Harga biasa RM95, sekarang RM75. Boleh dapatkan segera ^_^

    ReplyDelete
  5. Bagus jugak untuk lelaki sebenarnya. Tapi tak ramai dealer lelaki macam saya.

    Senang cerita kalau nak rumahtangga aman harmoni suami isteri sama sama guna la Wdec ni.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com