DATO SERI VIDA NAK JADI PENYANYI LEPAS BERCERAI

2.4.17 Suria Lekatlekit 2 Comments

DATO SERI VIDA NAK JADI PENYANYI LEPAS BERCERAI. Tak ada angin tak ada ribut tetiba dengar khabar dah bercerai Dato seri Vida ni kan.. Tak semua orang suka mencanang masalah peribadi.. Mungkin mereka dah lama hadapi masalah cuma tidak di tunjuk atau di canang kepada umum.. Mustahil la tak ada masalah tetiba nak bercerai ye dak. Walaupun sebelum ni kita nampak mereka bahagia selalu bersama.. Kalau dah itu yang terbaik untuk kedua belah pihak.. Kita doakan saja yang terbaik buat depa.

Dato Vida bersama bekas suami

Pun macam tu Dato Vida masih tak mau mengulas atau komen isu cerai berai untuk perkahwinan ketiga dia ni. Dia kata sampai masa dia bagitau.. So hangpa paham paham je la. Normally kalau mengiya pun tidak.. menidak pun dia memang betul la tu tapi kita hormati je la keputusan dia. Mungkin ada sebab dia tak nak umumkan pasal tu.. Mungkin kes masih dalam perbicaraan mahkamah.. Mungkin depa masih menjalani sesi kaunseling ke hapa.. kan?

Tapi yang best katanya sekarang Dato Vida nak hasilkan lagu nyanyian dia sendiri untuk peminat dia.. Amboi.. Kemain dato vida nak jadi penyanyi pulak. Tak dapat nak bayangkan macam mana Dato Vida feel bila menyampaikan lagu dengan dua jari kat tepi dagu tu.. Tak dapat nak bayangkanjugak kalau dia sponsor apa2 rancangan TV atau kelab apa - apa semua di paksa hafal lagu dia hahahaha... Sapa la bagi idea dia suruh menyanyi ni Hoi!! hehehehe


Dato Vida Ooi.. hat nak keluar dari rancangan Mentor Milenia 2017 tu pun tak tau ada tempat ke tidak dalam industri seni hiburan tanah air ni.. Bersepah sangat penyanyi. Tambah jutawan kosmetik pulak nak jadi penyanyi.. meriah la industri seni suara. Lepas ni retis tak boleh demand sangat la kan.. Banyak persaingan dengan ekonomi negara yang tengah bergelora sekarang ni. hehehehe

Apapun.. Semoga berjaya buat Datuk Seri Vida atau nama sebenarnya Hasmizah Othman, jutawan produk kesihatan & kecantikkan berusia 46 tahun. Apa yang baik kita jadikan inspirasi yang buruk kita jadikan peringatan buat diri sendiri. Peace Yo!

2 comments:

  1. musim beranak ngan musim cerai sekarang ni Suria...

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan urusan datuk

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!