KOLEKSI BAJU RAYA HELLO KITTY UNTUK GOLONGAN DEWASA

13.4.17 Suria Lekatlekit 2 Comments

KOLEKSI BAJU RAYA HELLO KITTY UNTUK GOLONGAN DEWASA. Time ni orang dah sibuk dok cari kain nak tempah baju raya. Rasanya dari bulan lepas orang dah start tempah baju raya kot.. Bagi yang anak ramai.. mungkin bab baju raya tu dah mula prepare one by one la kan.. Satgi ada pulak yang muncung dok mengsetazah & setaz kan diri.. Lebih nak raya dari nak sambut posa. Bukan camtu. Kadang2 orang yang keluarga besar ni dia terpaksa buat perancangan awal sebab budget. Yelah.. nak pastikan semua anak anak dia dapat  baju raya. Mengembirakan anak anak tu pun satu ibadah jugak kan.. Takpa.. depa buat preparation awai kan.. Macam aku anak sorang ni memang time camni tak pandang la baju raya. Aku sendiri pun tak ada plan nak beli baju raya.. sebab tiap2 tahun baju kurung aku pakai time raya je lepas tu berpuaka la dalam gobok tu... So tahun ni, recycle je baju dalam  gobok katanya.


Tapi untuk peminat Hello kitty mesti happy kan baca tajuk entri tu. Dah ada koleksi baju raya design hello kitty yang comel2 ok! Walaupun comel.. serius aku memang tak tergamak nak pakai. Dah la kementot satgi pi beraya rumah orang tuan rumah dok bagi duit raya pulak kan. Menjejaskan imej seorang mummy ok! Mungkin menjadi bahan kutukkan adik beradik jugak.

Aku jumpa kat facebook ja share koleksi baju raya hello kitty tak tau la sapa jual, nak beli kat mana bagai.. Tapi hangpa jamu2 la mata yer. Lepas tu pepandai hangpa google sendiri la kalau hangpa rasa tahun ni hangpa nak pakai baju raya hello kitty. hehehehe






Memang lawa tapi not my taste hello kitty ni hahahaha. Aku tahun ni maybe pakai baju kelawar putih, warna lusuh.. rambut bagi mengerbang sikit baru nampak identiti puaka katanya. Baru orang tau admin blog lekatlekit.com pi raya. kekekekeke

Sapa yang rasa nak jadi viral tahun ni boleh la pakai baju hello kitty ni pi beraya sementara tak jadi trend lagi kan.. Benda rare memang cepat orang viralkan. Untung lepas viral boleh buat income RM20K sebulan macam king coco'nut shake tu. hehehehe

2 comments:

  1. lawanya.. Sis, saya follower yang ke 1900 :)

    ReplyDelete
  2. design tak sesuai la dengan tema hari raya .. hihihi

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *