PENGEDAR TATI SKINCARE TERJEJAS OTAK LEPAS OBSES DENGAN PRODUK TERSEBUT

12.4.17 Suria Lekatlekit 3 Comments

PENGEDAR TATI SKINCARE TERJEJAS OTAK LEPAS OBSES DENGAN PRODUK TERSEBUT. Bahaya tak bahaya produk tati sampai yang mengedar lagi teruk kesannya dari pengguna. Pengguna mungkin muka je rosak tapi yang jadi pengedar lagi teruk kerosakkan yang di alami mereka. Sampai takut aku tengok segelintir pengedar tati skincare yang menerima kesan amat dahsyat sampai jadi gila...


Sungguh aku tak tipu wei.. Aku ada bukti segelintir pengedar produk tati skincare ni dah terjejas otak depa. Cakap pun sampai merapu.. mencarut & maki hamun tak ketahuan hala. Satgi aku tunjuk kat hangpa pengedar2 tati skincare yang terjejas kesihatan mental depa sebagai bukti produk tu bukan sahaja bahaya untuk pengguna malah yang mengedar pun turut menerima kesannya.

Semua ni berlaku selepas KKM sahkan dua produk tati.. Night Cream & Treatment cream ada mengandungi racun berjadual. Merbahaya kepada manusia bukan je kepada orang yang memakai malah pada kanak kanak jugak. Tak kira yang dah di lahirkan atau masih dalam kandungan. Tetiba masing2 jadi gila terus pengedar dia.. Yelah, selama ni produk tu agak laku keras katanya. Pulun dok juai racun bagi orang tempek kat muka tup tup KKM dengki dengan depa keluarkan laporan macam tu habis jadi terencat. Hat pengasas tu terus lari bertapa tak tau celah mana.. Sunyi basi. FB page dia pun terus tutup komen sebab ramai sangat dok minta penjelasan terutama pengguna produk tu..

Kalau dah salah senyap tu ok la kan dari dok tegakkan benang yang basah sampai dok mai serang wall FB orang dok mencarut habis benda dalam kain. Rasanya isu pasal produk tempek kat muka.. dah kenapa hat dalam kain di sebut. Tati ada keluar produk perangsang nafsu syahwat ke camna.. Tetiba depa ni dok mai meroyan macam orang sangap ja.. Tapi betul la kan.. Betul la produk tati ada racun, buktinya pengedar depa sendiri dah di racuni sampai terencat habis... hahahaha

Ni bukti - bukti segelintir pengedar tati skincare yang jadi terencat..

Aku post pasal sweater kot sekali depa mai target post ni nak tunjuk kesan sampingan selepas jadi pengedar tati. Yer ada guna fake account tu. Tapi tetap depa datang sebagai pejuang tati skincare tu hahahaha. Rajin hangpa mentelaah la komen2 kat situ yer





Sebahagian komen2 depa aku screenshot. Tak larat nak screenshot banyak banyak hahahaha

Bahaya kan produk tati ni.. Habis terencat seller2 dia lepas KKM sahkan produk tu tak selamat. Tu baru pengedar pengasas dia hope lebih tenang menghadapi ujian. Kat situ dah mengambarkan.. betapa low class nya depa depa yang dok mencarut tak ketahuan hala.. Hang pakai la fake account pun tapi hang tau sapa diri hang yang level tahap jamban ja. hehehehe

Aku pun tak paham apa yang depa dok maki hamun tu tak ada kena mengena pun dengan penulisan aku tentang Tati skincare. Sepetang aku gelak hari ni tau.. Terima kasih kepada badut2 tati yang datang menghiburkan aku. Ada siap mesej aku cakap I miss U bagai... Betul2 rosak dah mental depa ni. Hope KKM dapat buat ujikaji lagi adakah jual produk tati skincare ni pun boleh terkena kesan sampingan? Risau pulak aku.. manatau dok simpan stok banyak2 pun racun yang ada dalam tati skincare ni boleh meresap ke otak depa kan?

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Klako baca komen-komen cenggitu. Nampak sangat low class nya.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *