SISI SEBENAR KEHIDUPAN NEELOFA AKHIRNYA TERBONGKAR

28.4.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

SISI SEBENAR KEHIDUPAN NEELOFA AKHIRNYA TERBONGKAR. Neefola seorang selebriti yang agak terkenal kat Malaysia.. Bukan sahaja berjaya dalam kerjayanya sebagai seorang artis malah seorang ahli perniagaan jugak. Gamaknya orang kelantan ni memang jenis ada bakat semulajadi menjadi seorang ahli perniagaan kot. memang wanita kelantan kebanyakkan suka berniaga.. Tak kira la berniaga pakaian ke, tudung ke, produk kecantikkan.. Tu yang boleh nampak kadang2 ramai pengasas produk dari kelantan.


Neelofa setakat ni rasanya tak ada keluarkan sebarang produk kecantikkan kot.. cuma ada dia keluarkan produk contact lens, Lofalens. Selain tu macam kita sedia maklum la Neelofa ada keluarkan pakaian & tudung atas jenama dia sendiri iatu Naelofar Hijab & Naelofar Casual. Aku tak pernah la pulak ada koleksi dari jenama Neelofa ni.. Maybe sebab aku pakai brand murah2 je kot hahahaha. Kalau yang terbeli branded sikit tu maybe masa shopping kat the store lupa nak belek jenama hahahaha. Murah ke mahal ke.. Asalkan berberbelanja ikut kemampuan sudah la kan?

Walaupun Neelofa di lihat sebagai artis & ahli perniagaan yang berjaya pun camtu dia masih dalam kategori artis yang terkenal jugak dengan kontroversi. Orang cantik & terkenal la katakan..Kontroversi tu biasa la kan. Tapi yang ni bukan gosip ataupun kontroversi tapi memang betul... Kalau korang memang peminat setia Neelofa korang kena tengok benda ni. Sebab katanya korang boleh tengok sisi sebenar kehidupan Neelofa yang mungkin sebelum ni tidak di paparkan secara umum. Mungkin apa yang kita lihat Neelofa seorang selebriti yang kaya & berjaya.. Tapi di sebalik kejayaan & kekayaannya itu mungkin ada kisah yang orang tak tahu. Kalau korang nak tau boleh dapatkan info kat sini >> Neelofa Papar Sisi Kehidupan Sebenar Dalam #FollowLofa << Bukan je peminat, haters pun kalau nak jaga tepi kain neelofa boleh je tengok ok! Manatau ada point nak mengkritik katanya hahahahaha. Dasar haters katanya. Asal kritik tu haters.. Mohon ubah persepsi anda!

Jadi pada peminat juga Hatters Neelofa yang concern sangat pasal neelofa ni.. Hangpa kena tengok tau. Baru hangpa tau siapa neelofa sebenar. Baru hangpa boleh menilai dia.. kekekeke

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com