AMBOI.. HABIS GLOWING MUKA LEPAS AMBIL AURA BEAUTY SKIN COLLAGEN

5.5.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

AMBOI.. HABIS GLOWING MUKA LEPAS AMBIL AURA BEAUTY SKIN COLLAGEN. Tak lama lagi dah nak masuk bulan puasa.. Pejam celik tup tup dah nak raya katanya. Time ni semua dah mula buat preparation untuk raya. Masuk bulan puasa memang tak ada orang nak ambil dah tempahan buat baju raya. Almaklum la raya semua nak nampak cantik. Time tu la boleh jumpa semua orang. Tapi kalau baju la cantik.. Muka kusam, berjerawat & sedih je pun tak guna jugak kan? Jadi penting jugak untuk jaga kesihatan dalam supaya terpancar kecantikkan pada luaran bila dalaman tu dah cantik lentik katanya.


Kadang - kadang guna skincare je tak cukup sebab skincare ni kebanyakkan merawat di luar kulit je sebab tu penting untuk ambil produk untuk rawatan dalaman ni. Baru2 ni kami try satu produk ni.. Aura Beauty Skin Collagen. Almaklum la makin berusia ni memang kolagen dalam badan akan jadi semakin berkurang. Bila kolagen semakin berkurang benda tu la menyebabkan kesan penuaan akan muncul pada wajah & tubuh badan kita. Sapa yang tak mau nampak awek muda, ye dak? Biar orang panggil adik selalu dari orang panggil makcik katanya. Baru boleh buat status kat facebook.. Tadi ada budak sekolah ngorat I ok. I nak masuk cinema terpaksa tunjuk IC sebab terlampau awet muda.. mencik tau! hehehehe. Tu contoh nak mengambarkan betapa awet mudanya seseorang pada pandangan mata masyarakat. Sapa tak nak kan... Jadi kalau nak hangpa kena ambil produk ni.


Aura Beauty Skin Collagen ni di formulasi kan untuk kesihatan terutama kulit la supaya sentiasa nampak lebih muda, putih, cantik & berseri. Yang ni la perempuan paling suka termasuk la aku ok! Gila ada perempuan kata tak suka cantik.. Memang something wrong somewhere la tu kalau ada orang kata dia tak suka nampak cantik.

Selain untuk kecantikkan kulit.. Dia juga berfungsi untuk mencerahkan & memutihkan kulit pada tubuh & wajah Supaya tona kulit lebih sekata. Tak ada la muka putih tangan hitam katanya. Senang faham dia mencerahkan seluruh badan juga la kalau di amalkan secara consistent & betul cara pengambilannya.

Produk ni di hasilkan daripada ramuan premium seperti Marine Collagen, Astatine, Ekstrak Delima, Tomato & Aloe Vera. Semua orang sedia maklum la khasiat bahan bahan tersebut untuk kecantikkan kulit ni. Jadi bila di adun dalam satu produk.. Khasiat2 bahan tersebut sangat membantu merawat & mencantikkan kulit.


Selain untuk kecantikkan kulit ia juga untuk merawat masalah dalaman & luaran seperti :

⇏Menghilangkan jerawat
⇏Mengurangkan jeragat dan tompokan hitam
⇏Membantu masalah dalaman wanita seperti keputihan dan haid tidak teratur.
⇏Meningkatkan kecerdasan mental dan fizikal.

bahan bahan yang di gunakan untuk menghasilkan produk ni adalah :

☺Kolagen
☺Agen Antioksidan
☺Ekstrak Delima
☺Tomato
☺Aloe Vera
☺Habatussauda
☺Delima

Tak cuba pasti tak cerita dengan hangpa ok. Kami memang dah try produk ni. Rasa dia memang sedap. Macam ada rasa buah.. Manis pun manis2 buah ja. Senang nak ambil sebab dia di datangkan dalam bentuk sachet. Nak ambil cuma gunting hujung sachet tu & masuk dalam mulut & telan ja. Tak payah nak bancuh2 ka apa. Sebab dia berbentuk cecair kan.


Boleh rasa la kesan dia dari segi kulit.. Rasa licin & lembut jugak. Kulit pun nampak lebih bersih & cerah tapi tak ada la putih melepak setakat ambil baru sekotak ye dak? Minum clorox je kalau rasa nak putih cepat.. Bukan setakat putih ja dapat pakej sekali di balut kain putih lepas tu. Hangpa nak camtu? Jadi ambil produk macam ni nak dapat hasil yang kebabom kena consistent la. Setakat sekotak dah imagine cantik macam Neelofa.. memang dalam mimpi je la ok! Tapi kalau consistent Insya Allah akan dapat kesan macam gambar kat bawah ni..


Tu dia.. Habis muka jadi glowing lepas amalkan pengambilan Aura Beauty Skin Collagen ni kan? Bersinar sinar bagai mentari pagi. Yang ada masalah jerawat pun makin hilang jerawat. Semua muka nampak makin muda dari sebelum pengambilan Aura Beauty Skin Collagen. Testimoni ni membuktikan jika hangpa betul2 consistent dengan produk ni tiada yang mustahil akan berlaku.

Cara pengambilan dia pun senang.. Ambil pagi sebelum sarapan. Potong je sachet dia tu kemudian isap jer sampai habis. Ambil produk ni kalau nak kesan yang cepat sila minum air putih secukupnya. Sekurang kurangnya 3 liter sehari. Insya Allah akan nampak kesan positif macam dalam gambar testimoni tu ok! Aku pun ambil nampak kesan kulit jadi halus.. Tapi tak ketara sangat la sebab belum habis sekotak lagi. Cuma nampak jugak kesan positif tu. Baru semangat sikit nak teruskan pengambilannya, kan.

Bukan tu jer.. Kalau korang berminat nak buat side income dengan produk ni korang jugak boleh mendaftar sebagai Ahli. Yelah... kalau guna & ada kesan positif boleh la daftar ahli terus je. yang bestnya kalau daftar sebagai ahli akan dapat 1 kotak percuma ok! Jangan risau keahlian adalah seumur hidup. Tak payah nak renew2 keahlian tu. Dafar sekali sah sampai bila bila. Selain tu banyak lagi kelebihan yang lain korang akan dapat jika mendaftar sebagai ahli seperti...

PAKEJ KEAHLIAN NEXTGOLD

Pakej SILVER


⇨Dapat FREE 1 kotak aura beauty
⇨Pendapatan max RM450/hari @ RM13,500 sebulan
⇨Sistem backoffice (FREE 3 WEBSITE)
⇨Layak miliki 3 jenis bisnes dalam 1 pakej (EMAS, AURA BEAUTY, X PERFUME)
⇨Layak membeli *BARANG KEMAS 916 & GB 999.9, SKIN KOLAGEN AURA BEAUTY & ⇨PERFUME* dengan harga yang murah serta berbaloi2
⇨Layak dapat bonus belian sendiri RM1 untuk 1 kotak aura beauty & perfume
⇨Layak dapat bonus belian RM1 untuk 1 kotak aura beauty & perfume yang dibeli oleh ahli yang di Sponsor
⇨Layak dapat bonus tajaan RM40-RM400
⇨Keahlian hanya bayar sekali sahaja untuk seumur hidup

PAKEJ PLATINUM ( STOKIS)

⇨Dapat FREE 10 kotak aura beauty yang bernilai rm135/kotak
⇨Pendapatan maximum RM2100 hari @ RM63,000 sebulan
⇨Layak miliki 3 jenis bisnes dalam 1 pakej (EMAS, AURA BEAUTY, X PERFUME)
⇨Layak membeli *BARANG KEMAS 916 & GB 999.9, SKIN KOLAGEN AURA BEAUTY & ⇨PERFUME* dengan harga yang lebih murah RM2/gram untuk BK-RM10 serta berbaloi2
⇨Layak dapat bonus belian sendiri RM1 untuk 1 kotak aura beauty & perfume
⇨Layak dapat bonus belian RM1 untuk 1 kotak aura beauty & perfume yang dibeli oleh ahli yang di Sponsor
⇨Layak dapat bonus tajaan RM40-400
⇨Dibayar upah key in RM2 untuk setiap belian sendiri & ahli yang lain
⇨Dibayar upah untuk register ahli (RM10 (ahli silver & RM100 (platinum)
⇨Keahlian hanya bayar sekali sahaja untuk seumur hidup

Kalau berminat nak cuba atau nak mendafatar sebagai ahli seterusnya menjana pendapatan dengan produk ni boleh hubungi Pisyah 017 5660691

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com