CARA MEMULAKAN HUBUNGAN INTIM BUAT KALI PERTAMA UNTUK PASANGAN BARU BERKAHWIN

4.5.17 Suria Lekatlekit 2 Comments

CARA MEMULAKAN HUBUNGAN INTIM BUAT KALI PERTAMA UNTUK PASANGAN BARU BERKAHWIN. Wow! Entri sensasi, hot & spicy katanya... Tu dia lekatlekit.com dah jadi pakar rumahtangga pulak kan? Amboi.. amboi.. kami bukan pakar kami ni cuma menyampaikan info dari apa yang kami baca ja. Sebab selalu sangat dok sangkut keywords yang mencari tip & tutorial macam mana nak mulakan atau mengajak pasangan melakukan hubungan intim tu. Kadang2 sampai malu cheq baca keywords depa google.. straight to the point sangat sampai tak berkias langsung.


Memandangkan benda ni juga salah satu ilmu yang orang nak tahu.. Tak salah kita berkongsi kan? Bukan nak meluca**. No no.. tak semestinya cakap benda ni je mesti ada unsur tak senonoh ok! Sebab benda ni pun salah satu perkara yang akan di ajar masa korang pergi kursus pra perkahwinan. Sapa2 yang dah kahwin atau pernah kahwin mesti ingat kan.. Ke nak kena masuk kursus balik?? hehehehehe. Cuma mungkin masa kursus tu ramai bukan ambil pot sangat.. dia dok fikir nak habiskan 3 hari kursus, dapat sijil kursus tu supaya dia boleh nikah. Alah.. ngaku ja la.. Ramai camtu kan? Kami dulu sebab dapat penceramah suka buat lawak.. so kami concentrate jugak la dengaq. Lepas tu tetiba suara kami pulak paling kuat gelak hahahaha

Mungkin mereka yang katanya baru pertama kali melangkah ke alam perkahwinan.. masing2 masih teruna & dara katanya. Tak tau nak mula macam mana.. Bagi salam dah.. jawab salam dah.. tapi masing2 keras macam batu tak tau nak start yang mana dulu.. boleh la try tips ni..

1. Mulakan dengan berkomunikasi. Tapi jangan la time tu la kau nak imbas balik kenangan bersama ex bagai.. Cerita la benda2 yang romantik sikit sambil pegang tangan, usap2 kepala, cuit2 pipi gitu.. Slow - slow jangan terus terkam macam harimau nampak kijang pulak. Satgi terkejut pasangan hangpa kena heart attact terus solo balik. hehehehe

2. Lakukan perkara yang buat pasangan anda rasa selesa. Time ni pelan2 la peluk & cium pipi dia ker kan.. So, dia akan rilex tak ada la stress sangat. Kali pertama ni kadang2 perasaan takut & malu tu sangat tinggi ok! Jadi penting untuk buat pasangan anda rasa selesa.. kalau dia masih rasa cuak.. memang mungkin akan jadi pengalaman yang menakutkan pada dia kalau hangpa terkam tak pakai helmet.

3. Warm up.. Dia dah mula rasa selesa dekat dengan korang jadi masa untuk warm up atau pemanasan. Jangan start enjin terus satgi dia culture shock terus tak hidup. Warm la.. dengan sentuh di bahagian2 tertentu.. mencium bahagian2 tertentu seperti kening, belakang telinga, pipi & bibir sambil membelai bahagian yang lain dengan lemah lembut yer.. Kau jangan cakar2 dia pulak ok! Ingat kucing ka berjimak main cakar2 ni. Satgi dia lari tidoq bilik sebelah apapun tak dapat. hahahahaa

4. Bila nampak pasangan anda sudah bersedia bersama baru la anda mengambil posisi yang lebih panas.. Posisi macam mana, pepaham sendiri. Tapi slow la.. jangan terus kau hempap dia macam hempap badan atas tilam empuk. slow la nak merayap pun kan? umpama lipas yang merayap perlahan atas badan anda ketika anda sedang berbaring. hahahaha.Selepas tu boleh masing2 feel like everyday is malam Jumaat katanya. hehehehe

Bila dah selesai semua.. ucapkanlah terima kasih & kata2 pujian. esok tu bagi la rewards sikit sebab dia nak melayan hangpa.. Macam pelakon Aiman ni buat untuk pastikan relationship sentiasa berkekalan >> Aiman Hakim Dedahkan Tips Untuk Kekalkan Relationship Anda Dengan Si Dia. Jom Tengok! << Sebab dalam sebuah perkahwinan ni bukan untuk menghalalkan jimak je. Tanggungjawab pun bukan sekadar menyempurnakan malam jumaat je ok. Membahagiakan pasangan tu pun salah satu tanggungjawab jugak. Jangan kau reti nak panjat je yang lain2 kau tak tau nak buat. hehehehe

Tu je la tip yang kami boleh share dengan hangpa hasil pembacaan kami. Moga dapat membantu pasangan2 pengantin baru yang mula gelabah bewak dok fikir macam mana nak melalui malam pertama tu. Kebetulan sangat entri ni di tulis pada hari khamis.. sebab malam nanti jadi malam jumaat. Kalau pengantin lama yang selama ni main terkam je tak tengok kiri kanan pun bleh juga bermula semula malam ni dengan cara yang lebih romantik. Mungkin pasangan anda pun akan terkejut dengan perubahan anda.. Tak mustahil dia akan ingat pasangan dia buang tebiat juga so dia akan layan korang lebih baik sebab takut lepas 3 kali malam jumaat dah tak jumpa lagi hehehehehe

Moral of the story.. Gunakan tips ni untuk tujuan yang baik & dengan cara yang di halalkan agar mereka2 yang berkongsi sama2 mendapat kebaikkan & ganjaran pahala. Jangan guna untuk tujuan maksiat ok! Yang tu hangpa tanggung sendiri dosanya.. cheq tak hingin nak share.

2 comments:

  1. eerrr... tetiba terasa macam pengantin baru.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. Ni nak tanya eh... tips ni dari pengalamankah atau pembacaan? Hahaha!

    Akak memang tak sesuailah nak baca tips ni semuakan sebab akak dah termasuk dalam golongan pakar. Huhaaaa...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *