GAMBAR TERKINI PELAKON KANAK KANAK FARA NADIA YANG DAH REMAJA & SEMAKIN MENGANCAM

16.5.17 Suria Lekatlekit 1 Comments

GAMBAR TERKINI PELAKON KANAK KANAK FARA NADIA YANG DAH REMAJA & SEMAKIN MENGANCAM. Mungkin sebut nama orang tak berapa kenal pelakon kanak kanak ni tapi rasanya kalau tengok gambar ramai yang kenal. Seorang budak yang berkulit hitam manis, hidung mancung & berbadan kurus. Banyak muncul dalam drama2 melayu satu ketika dulu. Antara drama yang pernah di lakonkan adalah Ku Petik dosa. Drama tu dia pegang watak sebagai kanak kanak yang menjadi mangsa seksual oleh suami kepada pengasuhnya.

Salah satu babak fara nadia dalam drama Ku Petik Dosa

Tu masa dia masih kanak kanak la.. Sekarang dia dah meningkat remaja. Umur pun dah 16 tahun.. Jadi susuk tubuh pun dah berubah cuma rupa tu rasa macam tak jauh beza sangat la dengan rupa dia masa budak budak. Tapi imej & penampilan memang tak sama. Almaklum la dah remaja, dah pandai makeup.. pandai bergaya. Nak2 lagi dia retis kan.. Semakin mengancam jugak la penampilan dia di usia remaja ni.

Cuma tu la.. Pelakon kanak kanak ni ikut nasib jer bila dah semakin meningkat remaja & dewasa. Sebab banyak persaingan jadi yang mungkin kurang rupa & kurang popular tu maybe akan sedikit kurang peluang mendapat offer berlakon walau masa kanak kanak.. Kita boleh nampak kerap muka depa keluar dalam drama atau filem. Yelah..pelakon kanak kanak ni tak ramai yang betul2 berbakat. Tapi kalau pelakon remaja & dewasa memang bersepah dah kan..

Mesti hangpa pun nak tengok gambar2 terkini budak Fara Nadia yang memang petah ni.. Jom la layan gambar2 yang aku ambil dari webstagram dia..


Ni memang betul2 berjiwa retis ni. Pandai bergaya, mesra camera & pandai beraksi depan lensa. Maybe sebab dah biasa beraksi depan camera buat dia jadi mesra camera la kot. Budak ni masa dia budak2 aku pernah terserempak kat selayang Mall dengan adik beradik dia. Masa tu macam budak2 biasa jer walau dia seorang pelakon. Imej dia pun nampak macam orang biasa. Sekali pandang mungkin orang tak perasan dia artis. Keluarga dia pun nampak macam orang biasa tapi boleh nampak kematangan dia yang tak padan dengan usia. Aku tengok je takde tegur atau ajak selfie pun. Aku jumpa mana2 retis pun sekadar tengok gitu gitu jer.. Memang dah tak excited nak tegur apatah lagi selfie.

Apapun kalau korang nak skodeng fara nadia ni boleh skodeng aktiviti dia kat webstagram dia fara Nadia. Kat situ maybe boleh follow perkembangan terkini dia.. Ucapan aku buat fara nadia... Semoga berjaya & tak lupa diri yer dik.

1 comment:

  1. lawaaa. sy ni 23 tahun pun tak pandai nak melawa mcm ni hahaha!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *