INILAH SKINCARE PALING SESUAI UNTUK PEREMPUAN PEMALAS

25.5.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

INILAH SKINCARE PALING SESUAI UNTUK PEREMPUAN PEMALAS. Sebenarnya semua perempuan ni sukakan kecantikkan cuma bukan semua perempuan rajin untuk cantik. Sebab Malas tu lebih banyak dalam diri depa so depa lupakan saja pasal kecantikkan. Tu hakikat bukan spekulasi.. Memang ramai perempuan macam tu.


Tapi kalau aku ni ada mood jugak. Bila aku rajin macam2 skincare la aku beli & masa tu memang siang malam pagi petang treatment muka sendiri kat rumah. Sapu cream tu.. tempek cream ni bagai. Cuma yang rajin tu kadang kadang hanya sementara. Dia datang bagai angin sepoi sepoi bahasa & dia pergi bagaikan taufan.. Bila datang mood malas tu tak la aku abaikan terus muka aku ni. Selalunya kalau datang mood malas.. Tetap la aku guna cleanser untuk cuci muka & tempek jugak la moisturizer tu. Tu paling basic la skincare yang aku guna bila malas.

Tapi aku jadi semakin malas bila aku jatuh cinta dengan produk ni. Bukan apa.. Sebab tak payah nak susun banyak sangat dah skincare. Cream siang malam pagi petang tu dah tak payah ok! Cukuplah 1 cream ni & 1 jenis cleanser ni sudah. 2 benda ni aku rasa melengkapi semua keperluan aku untuk cantik. Nak2 lagi tak berapa hari lagi nak puasa lepas tu nak raya. Raya ni almaklum la nak jumpa ramai orang. Aku ni kan anak rantauan bukan hari2 jumpa sedara mara & orang kampung jadi ramai la peminat akan menyerbu aku nanti di hari raya katanya. Almaklum la orang jauh.. Raya je nak nampak batang hidung kekdahnya kan..

Jadi sebab aku rasa produk ni sangat bagus & melengkapi keperluan seorang wanita yang ingin cantik maka aku share la dengan hangpa. Aku perkenalkan cream dulu lah yer... Women Desiree Essential cream. Paling senang nak apply tapi fungsi dia untuk satu badan. Sebab dia bukan tempek2 kat muka ke hapa.. Essential cream ni sejenis krim hormon yang kita perlu calit2 bahagian nadi jer. Dia akan rawat & cantikkan dari hujung rambut sampai hujung kaki.


Serius aku tak tipu.. Aku bukan baru guna seminggu dua. Aku dah guna nak masuk 3 bulan. Bulan pertama memang dia merawat dalaman dulu. Maybe mula2 hangpa pakai.. yang mana ada masalah angin dalam badan kesan dia hangpa jadi kerap kentut. Bulan kedua tu aku pakai dia still masih merawat bahagian dalaman jugak.. So ada effect jadi kerap kencing sebab dia nak buang toksin2 dalam badan. Even dia merawat dari dalam.. Tetap boleh nampak kesan positif di luaran kulit jugak. Macam aku sebelum ni alergik teruk kat tangan, bulan pertama tu nampak masalah alergik terawat & parut2 bekas alergik pun semakin pudar.


Untuk masalah kulit wajah.. Sebelum ni aku ada masalah pori terbuka kat muka.. Dalam sebulan guna tu memang nampak kesan pori semakin mengecil. Habis bekas kedua tu aku guna wdec (women desiree essential cream ni).. boleh nampak kesan pencerahan seluruh badan termasuk muka ok! lingkaran gelap bawah mata pun semakin cerah & garis2 halus kat mata pun nampak semakin hilang. Serius.. Sebab tu produk ni pun membantu untuk mengembalikan keremajaan pada wajah kita. Sebab dia menghilangkan kesan kesan penuaan jugak. So far aku memang puas hati guna Women Desiree Essential Cream ni. Merawat luar & dalam hanya dengan 1 cream yang cuma perlu calit2 bahagian nadi je. Dulu tak percaya juga.. takkan semudah tu kan? Tapi memang betul cuma perlu consistent & sabar je sebab sangat mustahil dalam masa 7 hari hangpa mampu putih gebu. Produk ni dia perlu ambil masa sebab dia merawat dari dalam dulu. Untuk review penuh pasal produk ni boleh baca kat sini >> TERTIPU DENGAN PRODUK WOMEN DESIREE ESSENTIAL CREAM (WDEC) <<


Untuk pencuci wajah (cleanser).. baru baru ni aku try foaming cleansing MalaCep Mary kay. Memang la nak beli seketoi tu kena keluar seketoi duit yang banyak sikit tapi lepas hangpa guna serius hangpa takkan rasa menyesal melaburkan duit hangpa beli cleanser ni. Dia memang tak berbuih.. hangpa tenyeh la lagu mana pun memang dia tak keluar buih sebab dia produk organic. Ni baru original organic produk. Tapi bila hangpa gosok ja kat muka.. Hangpa akan rasa lembut, bersih & segar sangat muka hangpa. Betul2 hangpa akan rasa deep cleansing punya. Muka hangpa pun serius akan nampak bersih lepas di cuci. Sebab baru seminggu dua guna aku tak boleh nak review lebih lebih tapi memang boleh nampak kejernihan di wajahku katanya. Bila kulit kita bersih of course la muka dia pun nampak jernih & tak kusam ye dak?


Cukup la dua tu aku rasa melengkapi keperluan & keinginan seorang perempuan yang teringin nak jadi cantik. Tak payah susah payah nak tempek macam macam sangat kat muka kalau rasa diri tu tak serajin Nora Danish tapi nak secantik Neelofa. Hangpa consistent je dua jenis produk tu Insya Allah.. kulit hangpa nanti akan nampak kesan cantik. Kalau rajin nak tambah apa - apa produk lagi bagus.. Cuma jangan guna produk yang menjanjikan kesan putih gebu dalam masa 3 - 7 hari. Mesti produk tu ada something yang maybe akan memudaratkan kecantikkan & kesihatan anda untuk jangkamasa panjang.

Jadi kalau hangpa berminat nak cuba boleh hubungi :
Women Desiree Essential Cream 
Facebook : Shahada Fauzi 
Mary Kay Foaming Cleansing
Facebook : Norhasniza Khalid

Tak susah kan 2 produk yang aku rekemen hangpa guna ni kan? Tak payah nak tenyeh banyak benda. Dua benda ni macam basic skincare jer tapi hasilnya Insya Allah tidak mengecewakan macam aku.

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com