TAHNIAH! SHAHIEZY SAM & SYATILIA MELVIN SELAMAT TIMANG CAHAYAMATA

9.5.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

TAHNIAH! SHAHIEZY SAM & SYATILIA MELVIN SELAMAT TIMANG CAHAYAMATA. Tahniah kepada pelakon popular Shahiezy sam samad & syatilia Melvin yang dah pun bertukar status. Dah sah menjadi seorang ibu & ayah katanya.. Akhirnya Berakhir la penantian Shahiezy sam dari dok singgal klinik untuk scan baby depa dalam perut. Dan berakhir debaran Syatilia melvin yang menunggu saat kelahiran si kecil mereka.

Bersalin pun still cantik & sempat touch up muka yer Syatilia.. kita geng ok! hahaha

Tadi terbaca update Shahiezy Sam di Page FB dia.. Katanya dah selamat bini dia bersalin 2 jam 30 minit yang lalu. Assalammualaikum baby.. Moga lahirnya awak memberi seribu kebahagian kepada ibu bapa awak. Hope mak ayah awak tak sorok muka awak lama lama sangat la kan sebab mesti ramai nak tengok rupa awak. Awak di lahirkan sebagai anak kepada pasangan artis popular jadi tak mustahil tempias popular tu awak pun akan dapat. Hope perjalanan hidup awak di iringi dengan perkara perkara yang baik sahaja

"Pasangan tersebut telah berkahwin pada Februari tahun lepas.
Mereka selamat diijab kabul dalam satu majlis di kediaman keluarga pengantin perempuan di Bukit Jawi Golf Villa.
Majlis Perkahwinan pasangan itu menerima tajaan keseluruhan berjumlah RM25 juta dan sekali gus dilabel sebagai 'Wedding of The Year'.
Jumlah itu termasuk barang kemas bernilai RM20 juta dan selebihnya melibatkan persiapan majlis seperti pakaian, dekorasi, pelamin serta cenderahati." - Sumber Sinar Harian -
Adakah Shahiezy & Syatilia akan buka satu account media sosial untuk anak dia nanti? Apakah anak mereka bakal mengalahkan populariti Lara Alana & Aaisyah anak che ta tu? Adakah mereka pilih untuk privacy kan anak mereka? sebagai peminat just respect pilihan mereka & doa yang baik baik. Kalau depa tunjuk gambar anak depa jangan nak compare atau kondem pulak yer. Bayangkan anak kita yang kena kecam? sedih kan?

Apapun pada Sam & Syatilia semoga dapat menempuhi fasa baru sebagai ibu ayah ni dengan gembira. Yang pasti rutin tidur, rutin makan & banyak rutin akan berubah selepas ni. Hope anda dah bersedia dari mental & fizikal. Semoga anak hangpa menjadi anak soleh/solehah. Penyejuk hati & mata kedua ibu bapanya, Amin...

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com