VIRAL DAVID TEO KENA TAMPAR, SEMUA SEBAB MASING2 KURANG AJAR

18.5.17 Suria Lekatlekit 1 Comments

VIRAL DAVID TEO KENA TAMPAR, SEMUA SEBAB MASING2 KURANG AJAR. On je FB hari ni kecoh semua orang cakap pasal tampar. Mula2 malas nak ambil tahu isu2 viral memandangkan keadaan diri yang kurang sihat. Tapi lepas makan ubat rasa macam sihat sikit layan buletin 1.30 kat tv3 ada jugak isu david teoh kena penampar dengan pelawak yang di kenali sebagai Mat Over tu. Sedutan video tu pun ada di tayangkan jugak.


Bila aku tengok memang aku setuju David Teo kena penampar sebab cara dia bercakap agak kurang ajar. Ada aku baca dari akhbar online katanya dia merampas mic dari pengacara majlis, Dato Rosyam Nor. Tu pun kurang ajar jugak.  Bukan sebab aku sokong kepimpinan Dato Seri Najib.. Tapi walau macam mana pun kita tetap kena respect. Tak bermakna aku setuju David Teo kena penampar aku sokong perbuatan Mat Over tu..

Memang david teo agak kurang ajar tapi cara mat over bertindak pun boleh di lihat sebagai tindakkan kurang ajar kerana mencetuskan kekecohan & tak menghormati majlis yang sedang berlangsung. Walau marah macam mana sekalipun.. kekasaran bukan penyelasaian yang terbaik.

Dalam video ni pun dengar pengacara majlis pun cakap dia memang kurang ajar. Sapa dia tak tau la kan. hehehee

Ada juga yang kata drama je semua tu.. Semua dah di rancang. Tak tau la orang gila mana rancang kejadian macam tu dalam majlis yang melibatkan pemimpin negara. Mentang2 yang hadir kebanyakkan orang yang terlibat dalam industri hiburan tak semestinya apa yang berlaku drama yang telah di rancangkan. Yang pasti dari pandangan mata aku.. Aku tak terfikir benda ni drama.. Mat Over tu pun memang pernah ada isu bergaduh masa perlawanan bola antara artis dulu. So, memang dia ada sikap baran kot...

Apapun David Teo memang dah terkenal dengan mulut dia yang cakap ikut sedap jer.. Dengan penampar macam tu hope lepas ni dia lebih reti belajar beradab bercakap dalam majlis2 rasmi macam tu. Tak payah nak terpekik terlolong sangat.

Moral of the story... David Teo, jangan sombong & angkuh. Mat over jangan over. hehehehe

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *