ARGAN SCAR SERUM PENYELESAIAN SEMUA MASALAH PARUT KECUALI PARUT LUKA PUTUS CINTA

7.6.17 Suria Lekatlekit 1 Comments

ARGAN SCAR SERUM PENYELESAIAN SEMUA MASALAH PARUT KECUALI PARUT LUKA PUTUS CINTA. Parut.. sapa suka parut. Confirm ramai tak suka even parut kat tempat tertutup pun. Aku pun jenis berparut jugak.. Parut jerawat, parut bekas garu.. Kira parut & aku umpama aur & tebing la. Tapi sekarang ni tak payah sedih, rasa down & confident level terus merudum sehingga ke paras bawah. Hidup belum musnah hanya kerana parut.. sebab macam macam cara boleh buat untuk menyelesaikan masalah parut ni.


Antaranya menggunakan produk Argan Scar Serum.. Kau cakap parut apa dia tak boleh sental.. Parut kelapa jer tak boleh tapi yang lain lain parut semua boleh. Satu lagi parut di hati sebab putus cinta pun tak boleh hilangkan dengan Argan Scar Serum tapi kalau putus cinta sebab muka atau badan berparut boleh la guna. hehehehe. Satgi ada cakap.. Kalau parut lama yang dah sebati dengan kulit ni boleh ke hilang dengan guna Argan Scar Serum ni? Awat pulak tak boleh tapi kalau kau sapu malam esok kau harap parut ghaib memang dogeng sangat la ceritanya. Kalau consistent guna, Insya Allah parut lama. parut baru.. baru pertengahan usia semua boleh di selesaikan dengan hanya menyapu ke bahagian parut. Tak payah rawatan laser lagi katanya.


Argan Scar Serum ni adalah penawar segala parut merupakan produk serum parut pertama di Malaysia menggunakan ekstrak minyak Argan. Ia di hasilkan dengan Teknologi yang tinggi & di Formulasi dengan ekstrak minyak argan untuk mengurangkan, memudarkan & menghilangkan segala jenis parut dan tekstur yang tidak sekata.

Sedikit info berkaitan produk Argan Scar Serum ni..

- 100% ORGANIK, BAU YANG MENYENANGKAN.
- Anda Akan Rasa Perbezaan Ketara Jika Diguna Secara Konsisten.
- Argan Scar serum Mendapat pengiktirafan 'Good Manufacturing Practice (GMP)
- Mendapat Kelulusan Dari Kementerian Kesihatan Malaysia -KKM
- Dijamin Selamat Tanpa Kesan Sampingan.
- Kandungan Bahan Premium Iaitu Argan Oil Untuk Membantu Pertumbuhan Sel Kulit Baru.
- Mencantikkan Dan Mensekatakan Tona Kulit.
- Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit.
- Sesuai Untuk Semua Peringkat Umur.
- Serum Pekat Yang Mudah Menyerap Untuk Kesan Yang Lebih Mendalam.

Antara keistimewaan lain tentang produk Argan Scar Serum ni adalah untuk menyelesaikan masalah parut..

✔Parut Jerawat
✔Stretch Marks
✔Parut Chicken Pop
✔Parut Luka
✔Parut Bersalin
✔Parut Kemalangan
✔Kulit Kering
✔Parut Kusam
✔Selulit
✔Tona Kulit Tidak Sekata
✔Kulit Kering Atau Rosak & Apa Sahaja Jenis Parut


Jadi para pengumpul parut sekalian meh la ramai ramai kita menyental parut parut di kulit kita dengan Argan Scar Serum ni. Berminat nak beli tapi tak tahu kat mana? Alah.. zaman hujung jari ni semua boleh dapat secara online jer. Duduk rumah usap perut sambil goyang kaki pun boleh membeli belah katanya.. Jadi kalau rasa nak cuba, boleh hubungi :
.

Instagram : @araazhealthcare
Founder: @araaz.ahc

whatsapp 'ArganScar' ke 0136566033 atau 
klik link Wasap.my/60136566033/arganscar

Stokis/agen/dropship diperlukan setiap negeri

Kalau berminat boleh hubungi :
Whatsapp 'Stokis' ATAU 'Agent' ke 0136566033
20 Stokis/Agent T

1 comment:

  1. Parut memang sukar untukuntuk dihilangkan terutama parut akibat luka yang dalam

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com