GAMBAR ANAK LELAKI SHAHEIZY SAM & SYATILLA MELVIN

23.6.17 Suria Lekatlekit 1 Comments

GAMBAR ANAK LELAKI SHAHEIZY SAM & SYATILLA MELVIN. Semua orang tahu Pelakon terkenal Shaheizy Sam & Syatilla Melvin baru jer menimang cahaya mata lebih kurang 3 bulan lepas la. Kira ni dah lepas pantang la kan... Sebelum ni memang tak nampak depa upload gambar anak depa.. Maybe nak tunggu lepas pantang kot. Almaklum la tunjuk gambar baby yang belum habis pantang ni macam2 risiko terutama berkaitan dengan penyakit Ain ni kan..


Tapi selepas 46 hari umur baby boy depa akhirnya pasangan selebriti terkenal ini memberi peluang para peminat untuk melihat rupa paras baby boy mereka yang di beri nama Syeriv Samheizy bin Shaheizy Sam. Tu dia.. bunyi keju ja nama dia. Tak kisah la bunyi keju ka.. bunyi belacan ka.. bunyi tempe ka.. asalkan membawa maksud yang baik ye dak. Aku sendiri pun tak tau apa makna nama anak depa.. Moga2 yang baik baik saja la kan.


Menurut post Syatilla Melvin baby boy depa ni di lahirkan melalui kaedah c-section. Pembedahan la tu. Dia tak keluar ikut pintu bak kata orang tua tua. Keluar ikut tingkap. Tak kisah la keluar celah mana pun.. Asalkan ibu & anak dalam keadaan sihat & selamat, ye dak? C-zer ke normal ke bukan penentu hebat atau tak seorang wanita itu.. Wanita yang melahirkan anak semua adalah wanita hebat. Satgi ada pulak yang tak ada rezeki anak terasa macam tak hebat.. Jangan macam tu. Yang tak ada rezeki anak tu sebenarnya lebih hebat kerana Allah menguji hambaNya yang hebat hebat saja, ok! Rezeki ni datang berbagai bentuk.. Tak ada rezeki anak.. mungkin rezeki lain, ye dak. Jadi sentiasa berbaik sangka dengan Allah.

Dok membebel lupa pulak nak tunjuk gambar baby boy Shaheizy Sam & syatilla Melvin ni.. Meh la tengok rupa Syeriv Samheizy.. Allhamdulillah comel jer... Yelah mak bapak dia pun comel katanya.


Semoga Syeriv Samheizy membesar menjadi anak yang soleh. Boleh membanggakan kedua ibu bapanya & menjadi khalifah di bumi Allah ni.

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *