BUKTI MALAYSIA MEMPUNYAI TANDAS PALING CANGGIH BERBANDING GERMAN

12.7.17 Suria Lekatlekit 4 Comments

BUKTI MALAYSIA MEMPUNYAI TANDAS PALING CANGGIH BERBANDING GERMAN. Tu dia cerita pasai jamban pulak dah. tenggelam timbul tup tup muncul dengan entri pasal jamban katanya. Yelah.. jamban ni main peranan sangat penting tau dalam kehidupan. Tanpa jamban mungkin boleh jadi wabak kalau buang air merata rata. Jadi isu jamban pun boleh jadi isu penting ok


Isu tandas terutama tandas awam kat Malaysia ni memang tak pernah habis. Ada je kisah misteri & misteri.. Terutama kalau terjumpa entiti yang tak di ingini. Tapi kita kena berbangga jugak even canggih mana pun tandas di negara barat belum mampu lagi melawan teknologi bukan setakat canggih malah penuh mistik yang ada kat malaysia ni.

Terbaca satu caption gadis ni memuji kecanggihan tandas di Jerman tapi yang orang Malaysia ni tak mau kalah katanya. Dia nak jugak letak Malaysia di ranking pertama mempunyai tandas tercanggih. Dia ada alasan dia tersendiri kenapa dia kata tandas kat malaysia ni lebih canggih dari jerman. Walau tandas kat malaysia ni takde tangan tolong gosok bontot lepas berak kan.. heheheheh

Nak tau sebab apa dia kata Tandas kat Malaysia lebih canggih dari Jerman. Boleh baca screenshot kat bawah


Hahaha.. tu bukan canggih tapi antara perkara mistik yang tiada berkesudahan berlaku kat tandas di Malaysia katanya. Hahahahaha.. Apapun mohon apa kesedaran sikit. Lepas berak tu pepandai la menyahkan saka yang hangpa buang dalam tu. Jangan buat orang lain histeri bila terserempak. Ingat tandas awam tanggungjawab bersama even ada tukang cuci pun. Tapi tolong la anggap taik tu pun aib jadi jangan bagi orang lain nampak ok!

Moral of the story.. Pandai berak sila pandai flush.. kalau tak sila berak cara orang dulu2 korek lubang jer lepas berak timbus. Jadi la macam kucing hehehehehe

4 comments:

  1. hahaha walaupun bahasanya agak kasar tetapi tue lahr kenyataan..

    ReplyDelete
  2. Memang itu kenyataan. Dekat rumah reti pulak nak jaga elok-elok, bila dekat luar.. pengotor ya amat..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com