KAK SENDUK KEMBALI MENCERCA DI BLOG MERIAHUOLL

25.7.17 Suria Lekatlekit 1 Comments

KAK SENDUK KEMBALI MENCERCA DI BLOG MERIAHUOLL. Rasanya kalau hangpa dah lama berblog kenal dengan Blog Meriahoull yang penulisannya menggunakan nama pena Kak Senduk. Antara blog yang saya suka baca masa saya mula2 baru menulis blog. Selain blog Kak Senduk ni.. Blog Imah Lenggok.. tapi Imah lenggok dah lama tutup blog.


Baca blog depa ni memang pecah perut walau ayat dia memang tajam menikan, pedas, panas,laser, berapi semua.. tembus ke hati ok! Tapi penulisan dari blogger outspoken ni selalunya lebih jujur, telur & pandangan dia bukan fake. Tapi Kak Senduk dah lama bercuti dari berblog. Sejak semalam nampak dia dah mula kembali Meriahoull dengan entri entri baru. Entri terbaru dia dok komen pasal Video Live kat FB pasal makeup..

Saya memang setuju dengan pendapat dia.. Hangpa nak tau apa dia dok kecam pasal live makeup kat FB tu pi la terjah sendiri kat blog Meriahuoll.. Memang meriah karipapusing. Terubat rindu nak baca bebelan kak senduk. At least tengah sedih boleh la tersenyum..

Kak Senduk sekarang dah tak bekerja makan gaji. Dia ada buat jualan secara online. Macam macam benda la dia jual. Tapi kalau hangpa nak minta dia buat paid review pun boleh. Sedang elok la dia pun memerlukan sumber pendapatan secara online sekarang ni. Sedih haritu baca luahan hati dia.. Selama ni kita dok gelak2 je baca ngomelan dia tapi jauh di sudut hati dia tak ada siapa tahu kesusahan dia selepas berhenti kerja. Cuba berniaga macam macam tapi hasilnya tak seberapa & di pandang sepi orang2 sekeliling sebab tak berduit.

Kak Senduk ni mempunyai pengaruh & follower yang ramai kat media sosial.. Sebab penulisan dia ada identiti sendiri & memang menghiburkan. Dia tulis berkajang pun tak jemu orang nak baca. Pada online seller yang mempromosikan jualan hangpa.. Sedang elok la gunakan khidmat Kak Senduk ni. Hangpa boleh hubungi dia melalui

Facebook : Reez Sham Yasin
Blog : Meriahoull

Apapun welcome back Kak Senduk. Semoga dengan kehadiran kak senduk di blog memeriahkan lagi dunia blog di Malaysia.. Semoga Kak Senduk murah rezeki.. Rindu editing gambar2 Kak Senduk yang malatop macam dulu. Gud luck..

1 comment:

  1. Nak follow lah blog kak senduk ni Ana..
    Nmpk meriah jer..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *