MILENIA INSTANT SHAWL BOLEH PAKAI UNTUK SOLAT

5.7.17 Suria Lekatlekit 1 Comments

MILENIA INSTANT SHAWL BOLEH PAKAI UNTUK SOLAT. Shawl antara fesyen hijab yang tengah In trend sekarang. Macam - macam jenis shawl ada kat pasaran. Tapi nak mudah pakai yang instant la.. Nak2 lagi yang jenis ada masalah beli la selori pin tudung sekalipun tetap hilang. Elok la guna yang jenis Instant tak perlu nak pin atau mungkin guna 1 pin je untuk ketatkan bahagian muka.


Saya antara perempuan yang suka jenis instant ni. Al maklum la nak cepat, mudah & cantik. Bukan senang ok nak bersiap bila nak keluar ni. Nak makeup la.. Nak iron baju bagai.. Nak belit2 shawl pun makan masa. Jadi guna yang instant ni sarung jer.. adjust sikit sikit dah siap. Bukan setakat cepat siap.. Tapi tak kurang jugak cantik bila di gayakan. Sebab sekarang macam2 design instant shawl yang ada kat pasaran so.. Tak payah risau.

Tapi bukan semua shawl boleh di bawa solat. Ada yang mungkin singkat tu memang tak sesuai atau tak menepati syarat sah solat sangat. Kena bawa telekung.. Bukan apa kalau nak guna telekung yang di wakafkan kat surau2 atau masjid kadang2 bila dah ramai guna ni.. Bau asyeeemmmmmmmm tu maybe buat kita tak kusyuk nak solat. Lagipun nak mengadap Allah ni cecantik & wewangi la sikit kan. Nak jumpa boipren kemain kau touch up dari hujung kepala sampai hujung kaki.. Nak mengadap Tuhan kau buat ala boleh je. Tak aci la macam tu kan..

Tapi Milenia Instant Shawl Series ni hangpa tak perlu risau. Kalau keluar kemana mana terlupa bawa telekung solat boleh jer bawa solat sebab menepati syariat. Pakaian yang menutup aurat termasuk tudung ni.. adalah pakaian yang boleh di bawa solat. Kalau yang tak boleh di bawa solat tu bermakna tak cukup tutup lagi la kan.. hehehehe

Material yang di gunakan untuk Milenia Instant Shawl ni adalah Flamingo Chiffon (body) & Lycra Cotton (Bahagian Awning).  Siap dengan hiasan Crystal Stone & Pearl. Bukan je cantik malah selesa untuk di pakai. dengan konsep design Instant Shawl Double Loop EASY TO WEAR. Yang bernama Instant ni memang untuk memudahkan si pemakai. Konsep dia sarung & cantik katanya.. hehehehe

Ukuran untuk Milenia Instant Shawl ni adalah seperti berikut

*Ukuran : Bidang 60
*labuh depan Belakang (2.0m x 0.75m) Size L (2.2m x 0.75m) Size XL .
*Inner dalam LABUH menutupi leher.

Didatangkan dengan 10 pilihan warna yang menarik & mengikut warna yang menjadi trend terkini (TRENDY PASTEL COLOUR) ✴Exclusive Crystal Stone LOGO LEEZ EMPIRE{LE}











Kelebihan Milenia Instant Shawl ni adalah

⇏Instant Double Loop Printed with inner
⇏Lebih kemas
⇏Terletak cantik
⇏Terbentuk elok
⇏Jahitan kebanyakan shawl branded
⇏Breastfeeding friendly
⇏Solat Ready
⇏Tak Jarang
⇏Minima Iron
⇏Flowy & sejuk

Milenia Instant Shawl Siries by Leez Empire ni memang sangat sangat sesuai untuk di pakai terutama kalau nak travel keluar negara. Almaklum la bukan je senang untuk di pakai malah boleh di bawa solat. So memudahkan kita untuk solat jer kat mana mana tanpa perlu risau kalau terlupa bawa telekung solat.

Harga untuk Milenia Instant Shawl ni pun tak mahal kalau nak di bandingkan dengan material & hiasan yang di gunakan tu.. Nak2 lagi dia menepati syariat kan.. 

Untuk size L RM65
Untuk size XL RM75
* Harga tidak termasuk postage. Untuk postage RM8 (semenanjung Malaysia) & RM11 (sabah & Sarawak)

Kalau berminat nak beli boleh hubungi
whatsapp : 0172429610

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *