PAKEJ PHOTOGRAPHY MURAH UNTUK SEBARANG MAJLIS DARI JELITA IMAGES

27.7.17 Suria Lekatlekit 2 Comments

PAKEJ PHOTOGRAPHY MURAH UNTUK SEBARANG MAJLIS DARI JELITA IMAGES. Sekarang photographer memang mendapat permintaan tinggi. Bukan sahaja untuk wedding malah untuk apa2 sahaja aktiviti orang sekarang nak ada gambar yang cantik sebagai kenangan. termasuklah gambar untuk hari raya atau apa2 hari keraian yang lain. Dengan lambakkan photographer sekarang ni korang boleh buat pilihan mengikut kepuasan sendiri & bajet yang ada..


Gambar ni memang sampai sekarang menjadi satu benda yang ada sentimental value.. Terutama gambar yang kita nak simpan sebagai kenangan untuk di tatap anak cucu nanti. Semua orang nak gambar yang cantik.. Kadang2 di sebabkan kita tersalah pilih photographer & dah bayar semua tapi dapat hasil yang sangat sedih mesti sakit hati kan.. Tu yang jadi viral kat media sosial tak puas hati bagai.


Sebab tu penting kita survey dulu photographer yang kita nak ambil. Zaman sekarang tak payah kita nak walk in sangat satu persatu premis perniagaan untuk servis photography ni.. Kita boleh survey melalui online. Baca komen & review dari orang yang pernah menggunakan khidmat mereka untuk mengelakkan kita tertipu atau mendapat servis yang mengecewakan.

Jadi kat sini saya nak perkenalkan pakej photography yang di kendalikan oleh Jelita Images.. Gambar gambar hasil tembakkan photographer dia pun tak kurang cantik atau hebat. Banyak juga pakej yang murah & mampu milik di tawarkan oleh Jelita Images ni.. contoh untuk Photoshoot perkahwinan.. sekarang tengah promosi pakej yang murah.. Boleh rujuk promosi di bawah...

Mid Year Sale 2017 is back!!!
HARGA PROMOSI PAKEJ PHOTOGRAPHY 2 EVENT NIKAH DAN SANDING HANYA RM1499 Sahaja!
Yaa betul!! Harga hanya RM1499 untuk NIKAH + SANDING! Cepat booking sekarang! sebelum tarikh majlis anda penuh!! rugi kalau lambat 
☺2 EVENT (NIKAH + SANDING) RM1499
☺Exclusive photobook (40ms)
☺canvas frame size 20x20
☺termasuk outdoor juga ya!!
☺gambar dalam pendrive eksklusif

 Korang boleh tengok juga hasil pihak tembakkan photographer Jelita Images kat bawah ni..








Selebihnya korang boleh tengok di Facebook : Jelita Images

Jadi kalau hangpa tengah tercari cari pakej photography untuk buat photoshoot sebarang event tak kira la majlis kahwin, hari jadi, hari raya, nak buat photoshoot untuk produk atau apa saja berkaitan gambar boleh try servis dari Jelita Images. Insya Allah photographer ni tak bawa lari duit hangpa hehehehe. Sebab gambar gambar yang di hasilkan oleh Jelita Images ni pun cantik sangat..

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai detail pakej yang lain sila hubungi,
Facebook : Jelita Images
# tertakluk pada terma dan syarat

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com