SERIUS! ANIZON INNER NECK MAMPU MENGUBAH BENTUK WAJAH TANPA PLASTIC SURGERY

31.7.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

SERIUS! ANIZON INNER NECK MAMPU MENGUBAH BENTUK WAJAH TANPA PLASTIC SURGERY. Trend sekarang ber shawl bagai atau trend bawal pakai style ala2 budak sekolah dulu. Tak lipat dah tepi biar muncung macam tu. Saya ni tak berapa hafal nama2 style tudung ni. Saya lebih selesa style shawl yang selempang. Nampak simple tapi stylo. Even nampak ringkas tapi nampak trendy la jugak kan. Ntah sapa la yang mencetuskan fesyen shawl macam tu. Thanks la tak menyusahkan para mak mak ni nak membelit shawl sampai tercekik katanya.


Bila pakai shawl style selempang macam tu harus la kena pakai inner neck. Sebab nak menutup bahagian leher kan. Nak nak lagi yang pakai jenis pinless tu. Main selempang macam tu je kan. Macam saya guna juga satu pin bawah dagu. Nak2 lagi masalah orang perempuan ni memang suka hilangkan pin tudung. Jadi jimat la dari kena topup pin selalu hehehe

Antara Artis yang menggunakan Anizon Inner neck
Tapi tak semua Inner neck ni selesa & cantik di pakai. Inner neck ni pun ada macam macam kat pasaran. Tapi yang saya paling suka, Inner neck jenama Anizon. Sebab dia membentuk cantik kat muka selain bentuk dia kita boleh setting sendiri. Nak melekat kat muka atau nak muncungkan dia pun boleh. Ikut pilihan kita.

Yang bestnya mesti hangpa tau pasal Inner neck ni. Selalunya orang memang nak effect muka dia nampak bujur, nak sorokkan double chin.. Nak nampak muka kurus & langsing. Dengan Inner neck Anizon ni bukan je tak payah nak teruk - teruk buat plastic surgery atau nak guna teknik shading makeup sangat. Bila hangpa sarung ja.. Dia boleh memberi effect bentuk wajah yang hangpa nak. 1 Inner neck hangpa boleh membentuk muka hangpa seperti hangpa nak. Cuma nak buat bentuk empat segi je tak boleh. Setakat bulat & bujur tu takde masalah.

Saya paling suka Inner neck ni.Kalau nak bagi effect muka bujur..just tutup dagu & muncungkan. Kalau nak effect muka bulat. Rapatkan inner melekat kat muka & tolak ke belakang penutup dagu tu. Abaikan muka.. Malas nak touch up. Almaklum kat rumah hahaha

Yang best lagi Inner Neck Anizon ni.. Dia jenis tak mula kelepet.. Kalau di jadikan anak tudung untuk untuk solat pun kalau kita sujud.. lepas tu bangun dia akan kembali ke bentuk asal. Dia tak terpenyet & berkedut.



Inner neck Anizon ni yang specialnya dia ada penutup di bahagian dagu. Kelebihan penutup bahagian dagu ni selain untuk menutup aurat dengan sempurna dia boleh memberi effect kurus pada wajah. Senang nak sorok double chin katanya. Tak caya try la nak2 lagi yang muka terlebih pau tu hehehehe.


Yang jenis ni kalau emergency posmen ketuk pintu.. Boleh sarung jer. Senang

Selain mudah di bentuk & bentuk dia tidak berubah walau beraktiviti lasak, kain dia juga tidak panas & menyerap peluh. Tidak terlalu tebal & tidak terlalu nipis. Selesa di pakai.

Antara kelebihan lain Anizon Inner neck ni adalah..

⇛Wajah anda lebih bujur.
⇛Menyembunyikan bentuk wajah yang sebenar.
⇛Membuatkan wajah yang lebar kelihatan kecil.
⇛Menyembunyikan double chin anda.
⇛Membuatkan anda lebih selesa walau cuaca panas.

Bila mengenakan Inner neck Anizon memang boleh menambah keyakinan diri sebab mengubah wajah kita lebih nampak cantik. Tu yang saya rasa la. Sebab Anizon Inner neck ni sesuai di gayakan dengan semua jenis tudung atau shawl.

Jangan Risau ada pelbagai koleksi warna

Paling penting Anizon Inner neck ni free size & Fleksibel sangat. Muka kecik ke muka besar ke semua boleh sarung tak ada masalah & takkan buat kita rasa tercekik je hapa. Sebab dia elastik. Size dia akan terbentuk dengan sendiri mengikut size muka kita.

Berminat nak cuba Anizon Inner Neck boleh hubungi

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *