TZARINAZ BEAUTY RAMUAN UNTUK GOLONGAN DI RAJA KINI UNTUK SEMUA

3.7.17 Suria Lekatlekit 1 Comments

TZARINAZ BEAUTY RAMUAN UNTUK GOLONGAN DI RAJA KINI UNTUK SEMUA. Selamat kembali bekerja kepada semua. Selamat menempuh Jam wahai warga kota. Tak payah nak feeling mengantuk ketupat, lemang, rendang bagai dah.. Sila move on.. Raya dah habis sila aktifkan mode kerja hangpa pulak ok.


Mungkin ramai yang sebelum raya kemain sental muka nak cantik di hari raya.. Menjelang hari raya jer makan semua tak jaga, skincare semua kelaut bagai.. lepas seminggu muka mula kusam, naik jerawat miang miang keladi bagai.. sebab penat beraya sana sini mata pun jadi panda. Yelah malam raya bersengkang mata sediakan juada raya katanya.. sampai seminggu raya pun tak habis lagi tetamu bertandang. Bila badan kurang rehat & tidur ni mula la timbul kesan - kesan penuaan.. mata panda bagai kan. Tak tau nak cari solusi macam mana meh sini nak perkenalkan kat hangpa 1 produk yang mungkin menepati keperluan kulit hangpa yang tengah ada masalah sekarang.


Memperkenalkan set rawatan kecantikan wajah Tzarinaz Beauty yang sungguh mempesona. Tu dia mula terbayang mula flawless, glowing bagai kan.. Dan nikmati limpahan manfaat keemasan dari bahan-bahan sumber semulajadi yang eksotik lagi bernilai tinggi sejak abadi. Yang ni bayangkan ramuan dia penuh dengan kemewahan gitu. Dahulunya khas untuk golongan diraja...kini untuk semua! Tu dia.. boleh feeling princess, prince, king, queen bagai la lepas pakai produk ni kan? Yelah.. kalau dalam cerita dogeng atau animasi kalau sebut putera puteri, raja permaisuri bagai.. confirm yang di gambarkan cantik & segak belaka kan.

Bukan tu jer Rumusan istimewa minyak pohon argan dari Maghribi, minyak pohon baobab dari Madagascar, minyak pohon sacha inchi dari Peru serta kemujaraban propolis dan Royal Jelly dari Switzerland pastinya menyerlahkan wajah jelita berseri Sang Puteri & Permaisuri! ramuan dia pun dah memberitahu betapa memang berkualiti & sangat memberi manafaat kepada kulit wajah.

Sedikit info tentang bahan bahan yang ada dalam Tzarina Beauty ni

Minyak Argan

Minyak argan seringkali dipanggil golden oil, atau minyak argan maroko, ini kerana minyak argan yang berasal dari pokok argan yang hanya tumbuh di barat laut Maghribi. pokok argan terdiri daripada kacang yang harus diproses menggunakan tangan untuk mendapatkan 2 atau 3 biji inti yang mengandungi minyak. antioksidan, asid lemak, dan vitamin 6 dan 9 yang membuatnya seperti gudang yang kaya akan kandungannya, juga melembabkan, sempurna untuk kulit, rambut dan kuku. Disamping kandungannya yang kaya, minyak argan mempunyai manfaat yang luar biasa, tidak akan mengecewakan kuit dan rambut anda. ini seperti satu ramuan yang mengatasi semua masalah kulit dan rambut. Minyak argan bukanlah 'ramuan ajaib' yang ada dalam dongeng, tapi nutrisinya memang melambatkan proses tanda-tanda penuaan. Terdiri daripada vitamin E dan antioksidan yang melawan kedutan dan perubahan kulit, membuat kulit sentiasa awet muda.

Antara kelebihan lain minyak argan ni adalah
1. Merawat jerawat
2. Merawat parut
3. Melembabkan kulit
4. Menegangkan Kulit

Minyak Boabab

Buah Baobab sangat kaya akan vitamin C. ujian Lab pada produk Atacora menunjukkan bahawa buah Baobab mengandungi 460 mg per 100 g. Kajian dikutip dalam dokumen menunjukkan bahawa Kapasiti Antioksidan Integral Baobab adalah 37 kali ganda berbanding limau! Antioksidan boleh membantu untuk menghilangkan radikal bebas yang boleh menyebabkan kanser, penuaan, keradangan dan penyakit kardiovaskular. ramuan akar Baobab sering digunakan Rawatan menghaluskan kulit. Baobab Seed Oil mengandungi antioksidan Vitamin A, D & E serta Omega 3, 6 & 9 asid lemak yang penting dan merupakan menenangkan, menyegarkan serum rawatan kulit.

Minyak sacha inchi

Sacha Inchi Oil kaya dengan Omega 3 yang lebih tinggi berbanding dengan kandungan omega dalam ikan dan juga jenis-jenis pokok yang lain. Kelebihan ini dapat membantu merawat dan mencegah masalah-masalah utama yang di hadapi oleh setiap tubuh badan. Membantu menyihatkan dan melembabkan kulit serta dapat mengurangkan kedutan dan jeragat. Minyak Sacha Inchi juga boleh menyembuhkan penyakit-penyakit kulit.

Memang ramuan yang di gunakan dalam TZarinaz Beauty ni kaya dengan khasiat untuk merawat & mencantikkan kulit. So tak payah ragu ragu kalau nak guna produk TZarinaz Beauty ni, ok!

Antara kelebihan TZarinaz Beauty ni adalah..

•Set lengkap 3-dalam-1 make-up remover, cleanser, toner & treatment cream
•Sesuai untuk semua jenis kulit, tidak menyebabkan kerengsaan.
•Menghilangkan jeragat, jerawat, parut, blackheads & whiteheads
•Mengecilkan liang pori & melicinkan kedutan
•Rejuvenasi kulit yang rosak, kusam & lesu menjadi glowing
•Menjadikan kulit lebih halus, mulus, gebu & cerah sehingga flawless
•Melembap & menyegar secara berterusan
•Mencegah pigmentasi akibat proses pengoksidaan radikal bebas kesan sinaran UV matahari
•Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata.


Jadi yang nak merawat kulit bermasalah atau nak jadikan sebagai set penjagaan kulit harian bagi mengekakalkan kecantikkan kulit, awet muda & sentiasa berseri setiap hari boleh cuba TZarinaz Beauty ni ok. Berminat boleh hubungi

Whatsapp/ Call / Sms : 0172429610

Lepas ni guna TZarinaz Beauty kalau ada member yang tegur makin cantik jangan tanya pasai pa ok! Insya Allah berkat consistent guna produk TZarinaz Beauty ni mampu memberi kesan kulit yang sihat & cantik. Tak caya try la dulu ok. 

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com