YANG NAK PUTIH MELEPAK MACAM KAIN KAFAN BOLEH TRY WHITENING BOOSTER (WHIBOOS)

17.7.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

YANG NAK PUTIH MELEPAK MACAM KAIN KAFAN BOLEH TRY WHITENING BOOSTER (WHIBOOS). Zaman sekarang semua orang nak putih. Dah tak mau jadi orang hitam katanya. Tak boleh putih 1 badan cukup la putih tang muka katanya... Panda pun panda la. Janji ada part putih juga sikit. Sama la macam aku.. Tak boleh terima hakikat sawo matang. Jeles tengok anak & laki sendiri kulit putih.. Asal jalan dengan anak je orang mesti tanya.. Ayah dia putih ke? Kenapa itu mesti terjadi pada diri ku? Soalan kiasan macam tu sungguh melukakan kulit aku ok! hahahaha


Tapi dah tak susah zaman sekarang nak putih.. Yang duit kepok kepok tu pi je operate ke.. cucuk bitamin c ke, atau minum clorox kalau nak instant white. Tang minum clorox tu untuk instant white jangan cuba pulak.. Tu saja balut terus dengan kain putih. Kapas putih semua. Memang instant white jugak la tu. hehehe.. Tapi jangan ada pulak dok cuba minum clorox ok! Tu cara menuju ke alam barzah bukan nak mencantikkan kulit hangpa.

Salah satu cara untuk memutihkan kulit adalah dengan pengambilan produk tapi kena hati hati. Pilih la produk yang selamat. Sebelum mengambil apa2 produk elok refer kepada pakar yang bertauliah & buat pemeriksaan kesihatan. Kadang2 ada masalah kesihatan pun kalau ambil produk kecantikkan terutama untuk putihkan kulit satgi ada side effect pulak. Produk kena jaga - jaga sekarang banyak lambakkan produk di pasaran yang mungkin merbahayakan pada kesihatan manusia even bernotifikasi KKM sekalipun. Nak selamat pilih produk yang ada R&D. Bermakna yang dah di ujikaji keselamatannya. Sebab Notifikasi KKM ni bukan jaminan produk tu selamat pun.. Dia sekadar produk bawah pemantauan KKM. Pun tidak aku menuduh produk tak ada R&D tu semua tak selamat yer.. Pendek kata pandai pandai la hangpa pilih produk untuk diri hangpa. Tu pesanan khidmat masyarakat dari lekatlekit.com

Antara produk pemutihan kulit yang ada kat pasaran adalah produk Whiboos. Memang produk ni katanya mempunyai 'Secret Formula' yang di cipta khas untuk memutihkan kulit wajah & badan serta memberi kesan yang lebih cepat berbanding ambil suntikkan. Produk ni adalah produk supplement Pemutihan kulit.

Sedikit info berkenaan produk ni adalah merupakan produk eksklusif yang telah di'trademark' MYIPO serta diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM) dan inilah WHITENING BOOSTER (WHIBOOS) yang sebenar! WHIBOOS® tidak mendatangkan side effect dan 100% selamat kerana supplement ini diluluskan kementerian kesihatan malaysia(KKM). Ada No MAL dan Hologram Meditag daripada KKM serta Halal. (Supplement yang TIADA No.MAL dan TIADA Hologram Meditag daripada KKM adalah TIDAK DIIKTIRAF &TIDAK SELAMAT UNTUK DIMAKAN)

Kelebihan WhitBoos ni bukan sahaja mampu memutihkan wajah & badan malah boleh putih bahagian pelipat macam celah peha, celah ketiak dan boleh di ambil samada lelaki atau perempuan. Ni senang beli satu kongsi laki bini. Kalau putih sama sama putih. Baru la sedondon warna kulit hangpa kan. Orang pun tak boleh nak cerca dah hehehehe

Supplement Whitboos ni selain untuk memutihkan kulit ia juga boleh membantu merawat masalah berikut

⇏Kulit Berminyak
⇏Pori-Pori Besar
⇏Noda Hitam
⇏Jerawat
⇏Tona Kulit tidak sekata
⇏Kulit kasar dan Kering
⇏Pigmentasi
⇏Penuaan & Kerutan
⇏Kulit Lesu / Kulit tidak sihat
⇏Kulit wajah yang 'jatuh' dan mengendur
⇏Kulit Gelap

Kepada ibu mengandung (5 bulan keatas), ibu yang menyusukan bayi pun boleh ambil untuk meningkatkan kuantiti susu badan. So banyak la juga kelebihan Whitboos ni.

Jadi yang mana obses nak berwajah anime sangat. Nak putih melepak macam retis korea tu.. Boleh cuba la produk Whitboos ni. Jangan sampai sama warna dengan kain kafan sudah.. hehehehe. Kalau rasa kulit dah sampai level kain kafan tu elok la slow down. Cukup la tu takkan nak sampai transparent. Kang jadi halimunan pulak hahahaha

Macam den nasihat tadi.. Sebelum mengambil apa2 produk atau supplement elok la mendapat nasihat doktor terlebih dahulu. Kadang2 bukan produk tu bermasalah tapi sebab kita ada masalah kesihatan mungkin memberi kemudaratan pada kesihatan kita lepas ambil produk berbentuk supplement ni.


Bagi yang berminat nak Try Whitboos ni boleh hubungi

SMS/Whatsapp :017-5600193
Yang berminat nak jadi pengedar juga boleh hubungi nombor yang sama

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com