BODY DREAM! INILAH MINUMAN HOT COKLAT YANG SEDAP MAMPU TURUNKAN BERAT BADAN

14.8.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

BODY DREAM! INILAH MINUMAN HOT COKLAT YANG SEDAP MAMPU TURUNKAN BERAT BADAN. Malaysia antara negara yang mempunyai bilangan manusia yang ada masalah obesiti. Tu tandanya orang Malaysia tak ramai yang tak cukup makan.. Kebanyakkan terlebih makan. Hehehehe. Obesiti atau dalam bahasa mudah untuk semua orang faham, GEMUK.. Apa ingat ada orang suka ke dia gemuk. Tak ada orang suka dia gemuk ok! Tapi tu la kadang - kadang benda ni berlaku bukan pilihan. Ada yang gemuk sebab faktor keturunan.. Tapi Ingat! Gemuk dari kecik tak semestinya tak boleh kurus. Tiada masalah yang tiada jalan penyelesaian kecuali mati jer..


Tak kisah la badan hangpa gemuk sebab kuat makan, gemuk sebab keturunan atau apa.. Tak kisah la gemuk sikit ke gemuk obesiti ke.. Asalkan hangpa tahu BMI hangpa tak berapa cantik, boleh je ikhtiar dengan macam macam cara nak turunkan berat badan. Tapi kena ingat la.. Biar la secara sihat tak kira la dengan pengambilan produk atau dengan cara semulajadi..


Salah satu ikhtiar untuk turunkan berat badan hangpa boleh amalkan Minuman berperisa Hot coklat, Body Dream. Bunyi macam sedap ja kan.. Air hot Coklat tu.. Betui ka Hot Coklat boleh turunkan berat badan...??? Jangan nak melawak sangat la kan...


Betul la.. Minuman Body Dream ni di formulasikan dengan campuran bahan bahan hebat yang mampu membakar lemak degil dengan pantas katanya. Selain tu rasa hot coklat ni memang sedap. Nak nak lagi di permudahkan dalam bentuk sachet senang nak bawa kemana mana.


Fungsi dia bukan setakat nak turunkan berat badan jer.. Walaupun dia menguruskan bahagian yang berlemak tapi dia tak ganggu bahagian aset2 yang kita tak nak jadi mengecil contoh macam breast. Dia cuma kecilkan kat bahagian macam perut, pinggang & membentuk badan jadi lebih lansing & mantap macam che ta.




Paling penting produk ni selamat & tiada kesan sampingan. Yang boleh ambil produk ni adalah..

⇗Sesuai untuk ibu yang menyusu badan
⇗Tidak mengurangkan air susu
⇗Tiada kesan sampingan terhadap bayi
⇗Memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang, lengan, peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan langsing.
⇗Kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mampu mengwal selera makan
⇗100% natural, ibu menyusukan anak boleh minum seawal 40 hari!
⇗Tiada kesan sampingan, tidak perlu menyebabkan kerap buang air besar.
⇗Tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream.
⇗Kurus dengan bentuk badan s shape untuk wanita
⇗Menganjalkan kulit, payu dara & punggung
⇗Lebih fit dan sado untuk lelaki. .

Keistimewaan Minuman Body Dream ni adalah..

1) mengandungi garcinia cambogia yang berfungsi untuk membakar lomaks dgn pantas

2) sekali minum kenyang sampai malam

3) badan lebih bertenaga

4) tidak perlu berlapar

5) meningkatkan metabolism badan

Sedikit info tentang produk ni

SEKALI RASA NAK LAGI
Aroma Swiss Cocoa yg harum memikat. Sekali minum memang akan teringat ingat katanya, sebab satu satunya minuman kesihatan yang mempunyai rasa sedap sambil menyahtoksin dalam badan & membakar lelemak tanpa sedar. Boleh di nikmati dengan cara sejuk atau panas

MEMBERIKAN TENAGA
Ia baik untuk para ibu, sambil bakar lemak ia juga memberi tenaga untuk melakukan rutin harian di rumah & menjaga anak anak yang lasak & aktif

SWISS COCOA PERTAMA DI MALAYSIA untuk Kurus
Gabungan GARCINIA CAMBOGIA (ASAM GELUGOR) + SWISS COCOA untuk detox secara pantas! Menyekat selera makan, Meningkatkan Metabolisma badan & membantu menyekat penghasilan lelemak secara semulajadi.

100% BAHAN SEMULAJADI
Tiada bahan terlarang jadi tidak perlu risau sebab tiada kesan sampingan.

 PRODUK MUSLIM SELAMAT UNTUK SEMUA
Lulus KKM, dikilangkan dari kilang bertaraf GMP. Produk diijamin bersih dan halal.

Harga dia takde la mahal mana, Standard harga minuman kesihatan yang lain jugak.

Hanya RM95 sekotak (tidak termasuk kos pos) 
Tak mahal jika membayangkan bentuk badan yang cantik bakal anda miliki dengan mengamalkannya. Ye dak?

Tapi kalau nak jimat buat pembelian seperti berikut

Beli 2 kotak pada harga RM180 untuk your BODY DREAM.
Beli 3 kotak pada harga yg sangat istimewa
(Sekotak Bodydream mengandungi 15 sachet)
 * Ada Free Gift*


Selain tu ada lagi yang best iatu Body Dream coco- S Slimming Drink. Tu dia.. Yang ni katanya lagi banyak feedback positif dari agent2. Bukan takat kurus malah membantu untuk


↬Mengecilkan peha
↬Mengurangkan sakit sendi
↬Melawas
↬Membantu masalah period tidak teratur

Dan banyak lagi khasiatnya...

KEBAIKAN BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK :

⇏Sesuai untuk breast feeding mom
⇏Tidak mengurangkan air susu
⇏Tiada kesan sampingan buruk terhadap bayi
⇏Memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang,lengan,peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan langsing
⇏Kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengawal selera makan
⇏100% NATURAL,ibu menyusukan anak boleh minum seawal 40 hari!
⇏Tiada kesan sampingan, tidak perlu membuang banyak kali
⇏Tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream
⇏Kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita
⇏menganjalkan kulit, payu dara & punggung
⇏Lebih FIT dan SADO untuk lelaki


Sebab tu hangpa kena ambil Body Dream ni walau sekotak tetapa ada kesan positif jugak. Jangan rasa harga tu macam mahal sangat sebab banyak benefit yang boleh dapat dari minuman Body Dream ni. Kena ingat dalam dunia ni nak cantik memang perlukan modal. hehehehe

Harganya adalah seperti berikut

( 1 box 15 sachet )

1 box - RM95
2 box - RM180
*Postage RM8*



Kalau berminat nak cuba Boleh hubungi




(Emma Diana)
WhatsAppHttp://www.wasap.my/60134606035
Facebook : emmadiana

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *