INILAH BUKTI LIPSTIK PEMBAWA BANYAK MASALAH KEPADA KAUM WANITA

9.8.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

INILAH BUKTI LIPSTIK PEMBAWA BANYAK MASALAH KEPADA KAUM WANITA. Orang perempuan dengan lipstik umpama aur dengan tebing.. Tapi ada juga perempuan tak suka lipstik cuma kebanyakkan perempuan memang suka berlipstik. Dari zaman moyang kita dulu pun memang lipstik menjadi perhiasan di bibir orang perempuan ni.


Perempuan ni memang spesis yang nak perfect sebab tu jadi complicated. Pasal lipstik pun kadang2 boleh jadi macam masalah negara yang di landa fenomena GST & Harga minyak naik. Jangan terkejut kadang2 pasal lipstik pun boleh buat orang perempuan ni jadi kemurungan. Nak2 lagi kalau tak perasan lipstik lekat kat gigi masa keluar dating. Seminggu dia off enpon & menangis bawah bantal. Hahahaha

Tu antara masalah yang di bawa oleh lipstik kepada kaum perempuan ni. Sebenarnya banyak lagi masalah yang di sebabkan lipstik kepada kaum perempuan.. Hangpa boleh baca kat sini satgi >> Inilah Masalah yang di bawa oleh Lipstik kepada kaum Perempuan. Punya struggle terutama yang nombor 6 & 7 tu <<

Sapa yang suka pakai lipstik mesti setuju kan dengan 17 masalah yang berkaitan dengan lipstik tu. Nasib baik kami tak berapa obses dengan lipstik katanya so tak berapa sangat la terjebak dalam masalah yang di sebabkan lipstik tu tu. Kami ni jenis suka lipsgloss yang ada color tu.. Tapi ada juga la lipstik dalam koleksi kosmetik tu. Ikut mood.. Kalau mood nak berlipstik bagai sanggup juga berdepan dengan masalah yang di bawa oleh lipstik tu. hehehe

Moral of the story.. Perempuan yang suka berlipstik ni adalah perempuan yang berkeyakinan tinggi, suka menyerlah & sangat sabar. hehehehe

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *