LANGSING CARA PALING SELESA DENGAN KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

1.8.17 Suria Lekatlekit 3 Comments

LANGSING CARA PALING SELESA DENGAN KORSET PREMIUM BEAUTIFUL. Cerita pasal korset ni saya ada pengalaman jual satu jenama korset ni tapi bukan jenama terkenal la. Masa tu bulan puasa, Sepupu saya minta tolong saya jaga booth dia kat pasaraya bintang di rawang. Saya tolong jual jer.. Tapi masa tu saya tak pernah pakai. Almaklum la time tu kurus kering, rasa tak ada keperluan pulak nak guna. Yelah masa tu mentaliti ni fikir pakai korset cuma untuk kuruskan badan jer. 

Tapi korset yang tiada jenama ni serius tak berapa elok sangat. Kalau tersalah pakai boleh rasa sakit - sakit badan. Mungkin kurang kualiti la kot. Tapi pemakaian korset sebenarnya sangat bagus lebih lebih lagi untuk mereka yang ingin menguruskan badan atau mendapat bentuk badan yang cantik. Cuma perlu pilih korset yang terbaik & berkualiti bagi menjamin keberkesanan & keselamatannya.



Salah satu Jenama korset yang telah lama ada dalam pasaran ni adalah Premium Beautiful. Masa saja jual korset cap ayam tu pun Korset Premium Beautiful ni dah ada dalam pasaran. Korset PB ni bukan sahaja untuk melansingkan badan tapi berfungsi untuk kesihatan juga. Korset ni kita sedia maklum adalah Jenama paling terkenal & telah di iktiraf sebagai produk superbrands yang di perbuat dari bahan berkualiti. Sangat selesa di pakai sampai kualitinya di jamin sepanjang hayat. So, boleh la di jadikan harta pusaka kan? sebab boleh di warisi kalau di jaga dengan elok. hehehehe



Ia menggunakan teknologi dari 3 buah negara maju iatu Amerika Syarikat, Jepun & Jerman Korset Premium Beautiful bagi meningkatkan kesihatan di samping memberi bentuk badan yang cantik & menawan kepada wanita. Salah satu rahsia yang terdapat pada Korset PB ni adalah, bebenangnya yang di suntik dengan bahan yang menghasilkan gelombang Far Infrared (FIR) untuk memberi kesan yang baik kepada pemakai. Korset PB ni juga satu satunya yang ada teknologi FIR sejak 18 tahun dulu sehingga sekarang.



Testimoni tak payah cakap la.. Produk yang dah ada dalam pasaran lebih 18 tahun & masih mampu bertahan sehingga kini, memang ramai dah mengakui keberkesanan & kebaikkan dia untuk kesihatan & pelansingan badan.





Sebenarnya bukan perempuan je boleh pakai korset ni.. Lelaki pun boleh guna. Jangan takut takde pinggang lelaki terus jadi bentuk S macam perempuan. Lelaki yang boroi untuk kempiskan perut boleh je pakai. Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi.


Korset Premium Beautiful di datangkan dalam bentuk set. Dalam set tu ada


1. Long Bra (Coli) 
2. Long Girdle (Seluar)
3. Waist Nipper (bengkung)

Setiap satu item tu ada fungsi masing masing untuk kesan kebaikkan tanpa mengurangkan faktor gaya yang cantik & selesa.


Siapa yang perlu pakai Korset Premium Beautiful ni? Bukan je untuk mereka yang berbadan gempal & gemuk malah..

1) Yang kurus
2) Yang gemuk
3) Yang dalam pantang
4) Yang selalu rungut sakit belakang, lenguh bahu
5) Yang nak kahwin/tunang
6) Yang ada cyst or fibroid
7) Yang ada slip disc/fibroid
8) Yang selalu senggugut teruk
9) Yang selalu period tak teratur
10) Yang nak ikhtiar utk dapat anak



Semua yang mempunyai masalah tersebut boleh menjadikan Korset Premium Beautiful sebagai ikhtiar merawat & mendapat berat & bentuk badan yang ideal lagi menawan.

Kebaikkan Korset Premium Beautiful adalah..

⇏Bantu cepatkan slim
⇏Mudahkan process diet
⇏Reduce gastric
⇏Hilangkan sakit pinggang
⇏Slip disc
⇏Scoliosis
⇏Sakit blakang
⇏Flat kan perut
⇏Reshape body
⇏Control pemakanan
⇏Maintain weight
⇏Bantu improve metabolism
⇏Lancarkan darah
⇏Seimbangkan bentuk badan apple and pear
⇏Senggugut
⇏Period tak lancar
⇏Improve kesuburan
⇏Sembelit dan improve pelawasan

Dan banyak lagi sebenarnya.  Boleh cuba untuk mengalami sendiri kebaikkannya. Yang paling penting tak perlu ragui keselamatan & keberkesannya. Kalau mampu bertahan lebih 18 tahun di pasaran sememangnya mendapat sambutan dari ramai.


Berminat nak cuba Korset Premium Beautiful ni boleh hubungi

 Call/Whatsapp : 0136796693
Instagram : siti_khairiah2105
Facebook : Siti Khairiah

3 comments:

  1. mmg betul tu..kalau beli yg tanpa jenama tu mmg x guarantee tapi kalau dh beli yg berjenama jgn pulak lupa nk pakai nnt tak berkesan mesti kita ckp yg berjenama tu tak elok..apa2 pun kena konsisten tau..

    ReplyDelete
  2. dulu pernah gak pakai korset ni, tapi sejak dah bertukar saiz lepas kawen ni dah 'buang" dah sebab tak mampu nak pakai dah hihihi

    ReplyDelete
  3. Best pakai PB ni. 4 thn da pakai.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com