MASAK SEPANTAS KILAT DENGAN PASTE D'CHEF

7.8.17 Suria Lekatlekit 1 Comments

MASAK SEPANTAS KILAT DENGAN PASTE D'CHEF. Gaya hidup masa sekarang ni memang 24 jam macam tak cukup. Kalau boleh manusia zaman sekarang nak 1 hari 28 jam baru cukup depa nak siapkan semua tuntutan duniawi katanya. Nak - nak lagi masa sekarang memang terasa lajunya. Tup tup dah sampai nak ke penghujung tahun padahal perancangan yang awal tahun pun tak terlaksana lagi.



Macam tu juga rutin hidup seorang wanita,isteri & ibu.. Lebih lebih lagi yang bekerjaya ni. Awal pagi sebelum subuh dah bangun siapkan keperluan anak anak & suami. Ada tu yang mengamalkan makan masakan dari rumah memang pepagi tu kelam kabut la sikit. Mana nak siapkan anak anak, nak masak, nak siap diri sendiri pergi kerja. Mana nak blend bahan masak bagai. Ya Allah.. dengar pun rasa semput kan. Boleh bayangkan macam mana terkejar kejarnya wanita bekerjaya dengan rutin harian mereka start dari awal pagi hingga tengah malam.

Sebab tu la bagi memudahkan kaum wanita di Malaysia ni.. Nak menjimat masa & tenaga ketika memasak kat dapur.. Banyak produk paste di pasaran. Tapi tak semua paste yang ada di pasaran ni sedap even memudahkan aktiviti memasak pun. Ada yang rasa tak menepati citarasa asia sangat katanya hehehehe

Kalau hangpa dok tercari cari paste apa yang sedap nak di cuba.. Boleh try jenama D'Chef Paste. Macam macam paste masakan ada. Ada asam pedas, Rendang ayam, Beriyani & banyak lagi. tak tertulis dengan kata kata paste keluaran D'Chef ni. Kalau nak di senaraikan boleh buat drama bersiri katanya hehehehe.


Instant page ni bukan apa memudahkan kita memasak selain rasanya sedap. nak sediakan bahan & rempah ratus nak memasak ni pepaham je la.. Kena ambil masa jugak kan. Jadi dengan D'Chef Paste ni hangpa campak campak je pun dah jadi lauk pauk special untuk hidangan seisi keluarga dalam masa yang singkat. sesuai sangat la dengan gaya hidup sibuk manusia zaman sekarang.



Tak semestinya untuk yang berkeluarga jer.. Yang bujang lagi la sesuai simpan stok2 Paste jenama D'Chef ni. Anytime rasa nak masak masak.. nak2 lagi hujung bulan sementara nak tunggu gaji masuk. At least takde la makan telur kicap je kan. Boleh je makan sesedap masak sendiri menggunakan D'Chef paste ni.

tak reti masak takpe.. Meh sini nak share resepi2 yang sedap dengan Paste D'Chef ni..




Lepas ni dah tak ada alasan tak sempat masak sebab tak cukup masa nak sediakan bahan bahan nak masak. tak payah nak buat paste sendiri.. Guna je Paste D'Chef ni, Insya Allah.. tiap tiap boleh bawa bekal pergi kerja atau buatkan bekal untuk anak anak ke sekolah.

Kalau korang nak try Paste D'chef ni sila hubungi

Call/Whatsapp : 0136796693
Instagram : siti_khairiah2105
Facebook : Siti Khairiah

1 comment:

  1. Untuk meudahkab kita memasak dengan lebih sedap. Bagus nie

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com