PELAKON SYATILLA MELVIN DEDAH PENGALAMAN PERUT DI BEDAH KETIKA SEDAR

29.8.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

PELAKON SYATILLA MELVIN DEDAH PENGALAMAN PERUT DI BEDAH KETIKA SEDAR. Diam tak diam pasangan selebriti terkenal Syatilla Melvin & Shaheizy Sam dah empat bulan bergelar ibu Ayah kan.. Tengah excited lagi tu ada anak.. Nak2 anak sulung. Confirm tak habis lagi dok belek anak. Kalau berjauhan confirm rindu tak hingat punya.. Sapa -sapa pun macam tu juga. Anak kot bukan boleh buat macam kau uli2 tepung, ukir2 patung. Anugerah Allah yang tiada nilainya dengan harta di dunia..


Suka juga follow cerita cerita pengalaman Syatilla kat LR. Tadi terbaca satu perkongsian kat Instagram Syatilla masa dia nak melahirkan baby boy ensem depa tu.. Almaklum la cheq bersalin normal ja. Excited juga nak baca pengalaman orang bersalin secara czer @ pembedahan ni.. Pengalaman kena toreh perut kot. Satu pengalaman yang mungkin jadi pengalaman menakutkan & mengerikan..

Ni la wajah Sam Syeriv yang dah 4 bulan

Malas la kami nak tulis balik so kami screenshot ja senang untuk hangpa baca. Bukan apa satgi kalau tulis balik kami ni banyak suka menyimpang lepas tu mula nak konar baring. Risau cerita sekangkang kera jadi sedepa pulak. hahahahaha


Betul kata Tilla.. jangan dok ikut orang. Ikut kata hati & kemampuan kita. Bukan satu dosa pun beranak secara pembedahan ni. Biar la mulut mulut bawang nak kata apapun.. janji hangpa & anak hangpa selamat. Dok teran nak beranak normal kalau dah tak mampu.. Benda tu ada risikonya.

Baca pengalaman kena toreh perut hidup hidup ni walau di bius pun ntah kenapa cheq yang rasa ngilu & seram... Apapun setiap ibu yang melahirkan anak tak kira la sekali atau banyak kali.. Wanita memang hebat!! Tak kira la kau beranak secara normal atau czer tapi itulah bukti kekuatan seorang wanita di sebalik kelembutan & kelemahannya..

Sakit bersalin ni tak sama macam sakit lain.. Sakit yang rasa tak reti nak nak describe macam mana. Memang sakit la. Cuma beza setiap orang samada dia perlu menahan sakit tu lama atau sekejab. Macam saya, Alhamdulillah Allah permudahkan sakit tu sekejab tak sampai berejam jam.. Sakit masa perjalanan ke hospital sebab air ketuban dah pecah. Sampai hospital pun tak tunggu lama terus masuk LR beranak jer. Mungkin Allah tahu kemampuan saya setakat mana..

Moral of the story.. Menunggu hari bersalin ni tak kira la kau beranak kali ke sepuluh ke hapa tetap satu perkara yang paling mendebarkan kaum wanita tapi itulah perkara yang orang perempuan jarang nak serik walau sentiasa takut bila sampai saat masuk LR. hehehehe. Ingat anak anak saat melahirkan kamu pun dah susah sangat apatah lagi masa nak membesarkan. Jangan jadi macam budak ni, tak travel pun marah bapak dia >> [VIDEO] Budak ni marah abah dia tak mampu bawa travel dunia, tapi dia tak sedar sebenarnya... << Ingatlah.. ibu bapa ni sentiasa cuba lakukan yang terbaik cuma adakala di luar kemampuan untuk mereka adakan bukan sebab tak sayang.

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *